Spara upp till 50 % på massor av produkter
Tävlingstillbehör dam

Tävlingstillbehör dam

Förbereder du dig för nästa tävling? Bland Horze tävlingstillbehör hittar du allt du behöver, från hårnät eller hårnålar till plastronger och nummerhållare, här kan du utrusta dig med alla tänkbara tävlingstillbehör så att du kan koncentrera dig helt på din träning.
24 artiklar
Relevanta artiklar:
Dressyrridning - hur fungerar dressyr?
15. september 15. september 2020 / Guide / 3 Minuter
Dressyrridning - hur fungerar dressyr?
Läs mer
Tävlingsutrustning: Rätt styling för tävlingen
17. december 17. december 2019 / Guide / 3 Minuter
Tävlingsutrustning: Rätt styling för tävlingen
Läs mer
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Tips för att rida i värmen under högsommaren
11. maj 11. maj 2020 / Guide / 2 Minuter
Tips för att rida i värmen under högsommaren
Läs mer

Köp Tävlingstillbehör dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Fullständig tävlingsutrustning

När du anländer till tävlingen och faktiskt kan börja är det inte bara mycket förberedelser som krävs under träningen, utan du behöver också mycket utrustning. Det börjar med din frisyr, efter att du har tillbringat timmar med att fläta in din häst, fortsätter det med dig. Horze hårnålar, en chignon kudde och ett hårnät hjälper dig att få kontroll över din frisyr och vackra örhängen som matchar din tävlings ridjacka och dina ridbyxor kommer att komplettera din outfit.

För att sätta pricken över i:et på din tävlingsjacka hittar du även plastronger och slipsnålar hos Horze, och våra tävlingsridningsstrumpor får dig att känna dig bekväm i dina ridstövlar.

Farväl till tävlingsstress

I det omfattande utbudet av tävlingstillbehör från Horze hittar du snabbt alla de små och stora saker som kompletterar din tävlingsutrustning, så att du kan spara tid och förbereda dig med din häst utan att behöva slösa tid på att tänka på din utrustning. Allt har tänkts igenom, ända ner till startnummerhållaren och tävlingsbandet, så att du äntligen kan starta i lugn och ro och prestera ditt bästa resultat.

Utrustningen för en tävling omfattar mer än bara stövlar, byxor, jacka, handskar och hjälm. Rätt underkläder och välsittande strumpor gör att du inte blir irriterad av att underkläderna glider eller klämmer under tävlingen. Om du har långt hår kan det vara bra att använda ett hårnät. Men det finns mer än bara ryttarens kläder för en komplett tävlingsutrustning. Du behöver till exempel också startnummerhållare till din häst. Vissa ryttare använder sporrar och piska för att rida. I så fall bör du i förväg ta reda på vilka sporrar som är tillåtna för tävlingen.