Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

PFIFF Ellen tävlingströja

Produkt-ID: 315913

kr 339,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
PFIFF Ellen tävlingströja
Beskrivning

Beskrivning

Tävlingströja i snabbtorkande material med diskret exklusiv textilapplikation och ståkrage. Maskintvätt 30°C.


Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester. Krage: 100 % bomull.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Great!
0 Gillar

väldigt bekväm skjorta och mycket andningsbart material. vi har inte den obehagliga känslan av att skjortan klibbar fast vid huden. skjortan är mer böjd i midjan. detta ger en ganska fin estetisk effekt. det är något längre än en vanlig tee shirt. det gör det möjligt att komma in i byxorna utan att det dyker upp vid minsta rörelse. Det har gått tre år att jag har det och jag går ut i tävling med praktiskt taget hela helgen, det är i perfekt skick! Utmärkt värde för pengarna, den här tröjan är lika bekväm som en hästpiloter, men 100 euro billigare!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.