Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Stassek Equitherm Linda med kardborrband

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Blå Stassek Equitherm Linda med kardborrband stassek
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
Beskrivning

Beskrivning

Termiskt bandage:Kylande eller värmande utan fukt.Avslappnande värme eller uppfriskande svalka - vårt återanvändningsbara Equitherm termiskt bandage är idealiskt för att kyla eller värma hästens ben. Kyl- eller värmeeffekten varar i flera timmar. Tack vare den anatomiska passformen sitter de mycket bra. Två kardborreband gör fästningen enkel. Spola eller tvätta de termiska bandagen för hand.Equitherm Termiskt bandage varken mjukar upp eller skadar huden, och du behöver inte vara rädd för hårremsavfall.Equitherm kan naturligtvis användas av dig som ryttare också.


Teknisk beskrivning:


24,5 x 24,5cm.Säljs per st.


Användning:


Använd så här: För värmande effekt: Koka inte! Värme Equitherm madrass i mikrovågsugn (600W) i en minut och forma. Upprepa om nödvändigt tills önskad temperatur uppnås. För kyleffekt: Placera madrassen i kylskåpet i några timmar. Undvik placering i frysen eftersom plasten hårdnar och kan bli spröd när temperaturen blir för låg. Om skyddet har förformats efter foten kan det dock tåla att placeras i frysen. Om skyddet trots allt har frusit, försök inte att forma utan låt smälta långsamt i rumstemperatur.


Produkt-ID: 18544

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.