Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Stassek Equitherm Linda med kardborrband

Produkt-ID: 18544

kr 459,00
(Priset inkluderar moms)
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equitherm Linda med kardborrband
Beskrivning

Beskrivning

Termiskt bandage:Kylande eller värmande utan fukt.Avslappnande värme eller uppfriskande svalka - vårt återanvändningsbara Equitherm termiskt bandage är idealiskt för att kyla eller värma hästens ben. Kyl- eller värmeeffekten varar i flera timmar. Tack vare den anatomiska passformen sitter de mycket bra. Två kardborreband gör fästningen enkel. Spola eller tvätta de termiska bandagen för hand.Equitherm Termiskt bandage varken mjukar upp eller skadar huden, och du behöver inte vara rädd för hårremsavfall.Equitherm kan naturligtvis användas av dig som ryttare också.


Teknisk beskrivning:


24,5 x 24,5cm.Säljs per st.


Användning:


Använd så här: För värmande effekt: Koka inte! Värme Equitherm madrass i mikrovågsugn (600W) i en minut och forma. Upprepa om nödvändigt tills önskad temperatur uppnås. För kyleffekt: Placera madrassen i kylskåpet i några timmar. Undvik placering i frysen eftersom plasten hårdnar och kan bli spröd när temperaturen blir för låg. Om skyddet har förformats efter foten kan det dock tåla att placeras i frysen. Om skyddet trots allt har frusit, försök inte att forma utan låt smälta långsamt i rumstemperatur.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jag rekommenderar inte
0 Gillar

+ lätt att frysa + lätt att hålla ren - storlek för liten för en vanlig häst, inte täcker senor och getfog samtidigt. - Flödande, svårt att bli tillräckligt hård. - det finns väldigt lite köldmedium i dem så effekten är kortvarig - säljs till enhetspris, dyrt i jämförelse med att det inte fungerar

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.