SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Zandona Therapeutic Support Boot Air bakbensskydd

Produkt-ID: 307024

kr 2.290,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Therapeutic Support Boot Air bakbensskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Zandona Therapeutic Support Boot Air bakbensskydd
kr 2.290,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Zandona Therapeutic Support Boot Air frambensskydd
kr 2.290,00
Zandona Therapeutic Support Boot Air bakbensskydd
Beskrivning

Beskrivning

Magnetskydden THERAPEUTIC SUPPORT BOOT är utrustade med 18 magneter som förbättrar cellulär funktion och ger hovar och skenben ett naturligt, terapeutiskt stöd som även främjar hela kroppen genom zonterapi.2-i-1-produkt som även ger stöd åt ligament och senor. Kan användas på hästen både under transport och för reducering av den typiska svullnaden efter ansträngning. 100% tillverkade i Italien och utrustade med ett utbytbart COOLMAX®-foder (specialtextil som leder fukten till textilytan och håller huden torr). Med extra skydd på utsidan, nära kotleden, som reducerar slitage orsakad av friktion. Töjbara remmar med kardborrefäste optimerar senans stöd för komfort och grepp.Permanentmagneten som används består av en i hög grad magnetisk legering av neodymium, järn och bor med nickelbeläggning, i stånd att utöva en magnetisk flödestäthet på 2600 Gauss per magnet.Den särskilda placeringen av magneterna, flödestätheten, intensiteten och polariseringen har studerats med hjälp av veterinärer och professionella ryttare för att maximera det lokala blodflödet och lymfcirkulationen, med flera positiva effekter:ZONTERAPEUTISKA EFFEKTER:Med hjälp av zonterapins principer med magnetisk stimulering av reflexpunkterna på specifika meridianer på hästen (samma punkter som används för akupunktur), erhålls vissa återbalanserande effekter:BAKBENSSKYDD:Magneten nära Yang-meridianen (LIV1) verkar på kotan, de ytliga sidomusklerna samt på kors- och höftmuskler.Magneten nära Yang-meridianen (Ki1) verkar på kota, ben och baksena.Magneten nära Yang-meridianen (SP1) verkar mot överdriven bildning av synovialvätska och har positiva effekter på små och stora psoasmuskler.Magneten nära Yin-meridianen (BL67) verkar på hoven.Magneten nära Yin-meridianen (GB44) verkar på hoven och på sidomusklerna.Magneten nära Yin-meridianen (ST45) verkar mot problem i muskler och kotor.


Egenskaper:


  • Muskel-, sen- och broskskador
  • Ligamentinflammationer
  • Benfrakturer
  • Benskörhet

Teknisk beskrivning:


LOKALA MAGNET-TERAPEUTISKA EFFEKTER:Smärtstillande effekt.Antiinflammatorisk.Ökad mikrocirkulationen i brosk.Ökad absorptionsprocess av mjölksyra.Snabbare utrensningsprocess av gifter.Ökad benbildning.Ökade cellulära processer.GENERELLA MAGNET-TERAPEUTISKA EFFEKTER:Ökad blodcirkulation ► ökad syresättning ►reducerad syra i cellerna ► återställning av pH-balansen ► benremineralisering.Återställning av pH-balans ► reducering av inflammatoriska processer + återställning av tarmflora + förstärkning av immunförsvaret.Sänkning av blodtrycket ► lugnande effekt.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
0 Gillar

Vapen väldigt bra Köpt för senbeteelse i bollspännen. Kan inte tala om effektivitet eftersom fortfarande nyligen Men mot de bakre är mycket vackrare

Storlek: Normal
Jag är förvånad
0 Gillar

Köpt för att min sto är systematiskt boxödem. Med ödem Hon gör sprickor sedan lymfangit

Storlek: Normal
SUPER INNEHÅLL
0 Gillar

Min sto hoppar snabbt med ödesödem, med sprickor så snart hon sväller. Jag testade strumporna, det fungerar bra men tråkigt att sätta och tårar snabbt om chaval är skodd. Så jag köpte dessa gångarter, med tveksamhet med tanke på priset, men är SUPER-innehåll, lägger enkelt och ULTRA EFFICIENT, det är inte alls uppblåst. Det har gått en vecka att se där i tid ...

Storlek: Normal
Inte billig, men effektiv
13 Gillar

Pro: ❤️ Häst kan ha känt den magnetiska effekten omedelbart ❤️ Inuti "foder" och ytterskalet kan enkelt separeras för rengöring eller utbyte ❤️ Även gammal galla blir mjuk efter bara en kort användning ❤️ Kan också användas som transportsklätare

Storlek: Normal
Terapeutiska passagerare zandona
0 Gillar

Med glädje över mitt köp, anpassa mjuk medicin och co, uppskattar jag mycket denna produkt. Jag använder det utöver den dagliga vården, som en vård / förebyggande efter en förorening / tendinitljus efter att ha lämnat ett litet hjul när jag passerade min unga 1m55 typade stora ponny: Storlek: M Bra kvalitet, solid och vacker. "Flanell" -magneterna verkar ömtåliga i glansen, för att se i tid.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.