Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze gummisnoddar

Produkt-ID: 26210

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze gummisnoddar
Beskrivning

Beskrivning

Gummisnoddar till flätor, ca 500 st.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Great Gum !!!
7 Gillar

Gummi är bara super, oavsett vad jag köper tandkött för hästar, alla är rivna eller glider. Och dessa raders är mycket starka och bryts inte. Röda gummiband ser väldigt cool ut på min svarta häst. Nu springer hon med mitt hår. Älskar det, och priset biter inte!

Kvalitetsgummi!
4 Gillar

De tog vitt och svart gummi. Kvaliteten är utmärkt, håll mycket bra. Bryt inte, sitta hårt!) Hästar körs nu med pigtails :) Ett bra alternativ för start och träningsprocess!

Super hållbart!
1 Gillar

Det här är de bästa elastiska bandet ännu! För ett sådant pris kan du förvänta dig att de skulle vara av lägre kvalitet och bryta ganska enkelt, men bokstavligen INGEN av dem knäppte när du flätade, oavsett hur hårt jag drog! :) 100% rekommenderar

Returer.
1 Gillar

Bra elasticitet i förhållande till pris. De håller riktigt bra, vilket behöver mycket innan de går sönder. De kommer i en liten påse där det finns cirka 500 st.

SUPI
0 Gillar

väldigt trevligt !!! såg underbar ut på min hafis! Jag skulle köpa omedelbart igen!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.