Köp Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml | horze.se

Bronchifresh Stallspray, 250 ml

kr 98,10
kr 109,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Klar Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml stassek
Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml
Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Bronchifresh Stallspray, 250 ml
Beskrivning

Beskrivning

Stallspray
 
Doften av frisk skogsluft i kombination med värdefulla eteriska oljor - vilken positiv effekt för dig och din häst en mörk och mulen vinterdag!
 
Bronchifresh är en spray för stallet och dess omgivningar. Tack vare de naturliga ingredienserna och flyktiga oljorna av högsta kvalitet, ger det ett fräscht och välgörande stallklimat för hästen. Bronchifresh tar med lite av naturen in i stallet.
De flyktiga oljorna frigörs gradvis genom avdunstning.  Den förbättrade luftkvaliteten i stallet ökar väsentligt hästens välbefinnande.
Bronchifresh är en helt giftfri vårdande produkt.

Produkt-ID: 25741

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning