Köp Horze hälinlägg | horze.se

hälinlägg

kr 109,00
kr 149,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 600kr och få 10% rabatt. Köp för 900kr och få 20% rabatt. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.05.2021.
Horze hälinlägg
Horze hälinlägg
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze hälinlägg
Beskrivning

Beskrivning

Ridstövlar slutar strax under knäet, men när de är nya brukar de oftast vara lite högre. Allt eftersom lädret blir smidigare, glider den ner under knäet men du vill inte ha för korta stövlar. Beroende på denna längdskillnad kan ovansidan av ridstöveln till en början skava i knävecket. Du kan motverka detta problem genom att lägga små hälinlägg inuti ridstöveln. Detta hjälper till att hålla benet högre när du går in ridstöveln. När du har gått in ridstövlarna, kan du ta ut inläggen och använda ridstövlarna normalt. Detta geniala lilla föremål hjälper också om du har fotsmärtor. Prova dessa hälinlägg för att lindra smärtan! Teknisk beskrivning 3,7 i bakhöjd


Egenskaper:


  • Horze hälinlägg
  • Använd i nya ridstövlar för att hålla benet lite högre när du går in ridstövlarna
  • Förhindrar att ridstövlarna blir för korta
  • Hjälpmedel för att bibehålla en bekvämt passande ridstövel
  • Kan också hjälpa till vid fotsmärtor
  • Följer jämnt med innersulan
  • Slitstark

Teknisk beskrivning:


S= 34-37. M= 38-41. L= 42-45. Säljes i par.


Produkt-ID: 38617

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.3 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning