Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Finntack Pro körlinor i syntet

Produkt-ID: 11475

kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro körlinor i syntet
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro körlinor i syntet
Beskrivning

Beskrivning

Syntetiska tömmar av Beta-material med handstroppar. Robust ändstycke av rostfritt stål för säkerhet. Tillgänglig i två färger och två storlekar. Medium = 4,0m, Lång = 5,0m.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Fullständig poäng! Fin flexibel och flexibel, bra racing. Jag rekommenderar :)

utbildning Tyglar
1 Gillar

Jag har den här typen av träningsguider och jag tycker att de är fantastiska. Du går inte för kackerlackor som läder, du behöver inte fett - dusch, men rent och torrt.

1 Gillar

Mycket bra leder! Inte "hårt och styvt" som många beta-tyglar men verkligen smidig och mjuk, lätt att justera under körning :)

Syntetiska racingbanor
1 Gillar

Besviken. De nyare styrningarna bröt i början, strax före avgångsvagnen. Järnförstärkningarna fick klamrarna avskurna och tyglarna pressades in i mosen och järnen stannade och pressade hästen.

Marknadens bästa !!
0 Gillar

Detta är förmodligen det bästa jag har använt, jag tittar också på det lopp som de flesta alla nu kör med! Fantastisk produkt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.