Spara upp till 60% på Horze, B Vertigo och fler
Spara nu
Tovutredare

Tovutredare

Tovutredare gör det enkelt att borsta man och svans utan att skada taglet. Får tovor att försvinna utan problem. Tovutredare gör den långa manen vacker.
17 artiklar

Tovutredare för mans och svans skyddar och vårdar.

Använd tovutredare i hästens man och svans, och du förhindrar att taglet bryts och slits. Tovutredare är utformad för att eliminera friktion och skydda den känsliga pälsen. Den glänsande och skinande effekten som ges av regelbunden användning av tovutredare ger ett vackert resultat och en lättborstad man och svans. Alltför överdriven rykt kan slita på man och svans, men med en tovutredare får du slät svans med endast lite borstning. Du kan till och med reda ut den med fingrarna.

Tovutredare gör man och svans mjuk, glänsande och vacker.

Tovutredare på sprayflaska gör man och svans glänsande och slät, och ger en hal beläggning som är mjuk och skinande. Använd inte tovutredare innan du ska fläta man och svans, taglet blir halt och mjukt, och därmed svårt att fläta, och svårt för de små ryttarna att hålla sig fast i. Använd heller inte tovutredare på sadel- och sadelgjordsområdet, eftersom det kan orsaka att sadeln glider. Med regelbunden användning efter bad eller som en del av din dagliga ryktrutin, blir rykt av man och svans lättare, du reder lätt ut tovor och du sparar tid och skyddar taglet. Daglig användning av tovutredare håller hästens päls skinande vacker.

Köp Tovutredare på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Tovutredare på horze.se nu!