Nyheter & bästsäljare
Tovutredare

Tovutredare

Använd tovutredande spray som gör det lätt att borsta man och svans utan att skada taglet. Den får tovor att försvinna utan problem och håller den långa manen och svansen vacker.
4 artiklar

Köp Tovutredare på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Hårutredande hästprodukter ger manen och svansen lyster och glans.

Om du använder en spray för man och svans i hästens dagliga skötsel kan du förebygga skador från för mycket borstning genom att förhindra att håret bryts och tunnas ut. Sprayer för man och svans är också utformade för att eliminera friktion och skydda det känsliga håret från skador. Genom att regelbundet använda sprayer för man och svans får de en glansig effekt som ger en lyxig och vackert fall på manen och svansen. För mycket borstning kan skada hästens känsliga svans, men med en spray kan detta uppnås med mycket lite borstning eller bara lätt fingerkammning.

Tovutredande spray gör man och svans mjuk, glänsande och vacker.

Tovutredande spray gör man och svans glänsande och slät, och ger en smidig beläggning som är mjuk och skinande. Använd inte tovutredare innan du ska fläta man och svans, taglet blir smidigt och mjukt, och därmed svårt att fläta, och kan göra det svårt för små ryttarna att hålla sig fast i. Använd heller inte tovutredare på sadel- och sadelgjordsområdet, eftersom det kan orsaka att sadeln glider. Med regelbunden användning efter bad eller som en del av din dagliga ryktrutin, blir rykt av man och svans lättare, du reder lätt ut tovor och du sparar tid och skyddar taglet. Daglig användning av tovutredare håller hästens päls skinande vacker.