Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Carr Day Martin Canter Mane & Tail Conditioner - Equimist, 600 ml

Produkt-ID: 25727

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Carr Day Martin Canter Mane & Tail Conditioner - Equimist, 600 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Carr Day Martin Canter Mane & Tail Conditioner - Equimist, 600 ml
Beskrivning

Beskrivning

Carr Day Martin Canter Man & Tail Equimist. Hur mycket tid man än lägger på att rykta sin häst kan man behöva lite extra hjälp. Konstant borstande av man och svans utan pälsglans kan leda till att taglet bryts eller blir tunt och livlöst. Dessa prisbelönta produkter hjälper till att ge glans och lyster för ett gnistrande resultat som gör att din häst ser välvårdad ut och utstrålar hälsa.

Det finns ingen motsvarighet till denna produkt. Den blev Bäst i Test i Tidningen Ridsport 2016! Den är perfekt till utredning av man och svans. Man och svans blir lyxigt mjuk och blank. En av våra populäraste produkter världen över. Med denna produkt undgår de vita svansarna att gulna.
Equimist fina droppar bildar en dimma som täcker en större yta, den når varje hårstrå, vilket maximerar resultatet.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super!
2 Gillar

Det fungerar bra! Lätt att applicera. Jag använde det bara i hästens svans. Hästen jag har använt den på är mycket ung och ganska nervös. Han lyfter nästan inte huvudet en gång. Jag sprayar in det och väntar ett tag, cirka 3-5 min. Då är besättningarna väldigt enkla att borsta ut. Hästen fick helt kämpa trasslande svans, men jag behöver inte oroa mig med den här sprayen. Ett extra plus är att det luktar riktigt bra. Något dumt är att om du får något på händerna blir de väldigt smala, men det är inte så farligt. Super bra, rekommenderar det!

bra
2 Gillar

Det är bra och luktar bra det är bra och tar alla knop och om en vecka är hästens man / svans fortfarande mjuk

Effektiv och smart
1 Gillar

Supereffektiv spray som är enkel att arbeta med och lätt att använda. Det ligger bra i handsprejningen varje gång. Det är ett riktigt bra värde för priset.

fantastiskt
1 Gillar

Använder den på unghäst och 9-åring. Olika raser och olika päls, fungerar lika bra på båda. Svansen och mannen håller sig bra i 2 veckor!

Definitivt en favorit!
1 Gillar

Tror aldrig att jag kommer att gå tillbaka till att använda någon annan man och svansspray! Den här är fantastisk, mannen är väldigt smidig och lätt att underhålla under flera dagar framöver, något helt annat än andra sprayer jag har provat!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.