« Tillbaka / Häst / Bett / Tränsbett

Beris Beris bett med lösa bettringar och Comfort mundel, ring 7,5 cm, Soft

749,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

Spara nu 12% EXTRA eller 17% EXTRA i vår nya APP!

Kopiera koden: SPRING12
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.05.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Beris bett med lösa bettringar och Comfort mundel, ring 7,5 cm, Soft
Storleksguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tillbaka

När det gäller att mäta bett mäter man alltid munstyckets längd från insidan av den ena bettringen till insidan av den andra. Se till att bettet är rakt vid mätning. Bettets tjocklek mäts alltid precis på insidan av en bettring. Då bettet ligger i munnen får det vara ett mellanrum på max 5mm (¼") mellan mungipan och bettringen. 

Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

En lös bettring innebär ökad rörlighet på bettet. Lösa bettringar passar hästar som föredrar denna "rörlighet" och ger dig möjlighet att välja den bästa matchande mundelen. Bettringen löper smidigt i kopparlagret och detta ökar livslängden på bettet avsevärt. Detta anatomiska korrektionsbett vilar lika på tungan och lanerna och erbjuder mer utrymme och rörlighet för tungan. Vid en förhållning av tyglarna fördelas trycket jämnt på tungan och i hästens mun. Detta gör att varken tungan eller lanerna kläms eller nyps av bettet. Använd bettskivor för att eliminera risken att hästen nyps i mungiporna. Comfort mundelen ligger stilla i hästens mun tack vare dess form. Raka bett anses vara ganska milda. Det här bettet är gjort av vår Beris-plastförening, som gör det möjligt för ryttaren att kommunicera med sin häst på ett mer milt och skonsamt sätt. Ytan på våra bitar är mycket smidiga och de glider lätt i munnen, även om hästen inte producerar så mycket saliv. Det mjuka Comfort bettet är idealiskt för unga och känsliga hästar.

Teknisk beskrivning:

Storlek: 120 mm, 130 mm, 140 mm.

Produkt-ID: 313433

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: