Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Horze delat tränsbett med äppelsmak

Produkt-ID: 13155

kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze delat tränsbett med äppelsmak
Beskrivning

Beskrivning

Gummitränsbett med äppelsmak som är utmärkt för utbildning eller dressyr.


Ett kvalitetsbett från Horze, som är mildare än de vanligen använda engelska delade tränsbetten. Ett populärt bett med en kärna av rostfritt stål och giftfri, högteknologisk plast, gör det mjukt, flexibelt, milt och bekvämt för din häst. Den unika äppeldoften ökar acceptansen för bettet hos både unga och äldre hästar. Bettet stör inte hästens gom och uppmuntrar en avslappnad häst. Detta är ett av de mest populära munstycken för dressyrarbete. Tillverkat av syntetiskt gummi (äppelsmak/doft) och en kärna av rostfritt stål. Liksom de flesta engelska tränsbett är den främsta effekten på hästens laner. Den ledade mundelen ger en nötknäppareffekt när betten används och pressar på tungan och gommen.


Egenskaper:


 • Uppmuntrar avslappning
 • Äppelsmak för bättre acceptans
 • Syntetiskt gummibett som är mjukare i munnen än vanliga tränsbett i rostfritt stål
 • Används i alla discipliner
 • Idealiskt för unghästar och för hästar som inte vill acceptera bettet
 • Flexibelt och milt
 • Giftfritt
 • Hållbart
 • Stör inte hästens gom

Teknisk beskrivning:


Detaljer: Tjocklek: 23 mm.Tillverkat av syntetiskt gummi (äppelsmak/doft) och en kärna av rostfritt stål.*Innehåller nickel.
Tjocklek: 18 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Användning:


Bettets verkan:Precis som de flesta tränsbett ger bettet ett huvudtryck på mungiporna. Det tvådelade munstycket har även en nötknäppareffekt när man drar i tyglarna som ger ett tryck mot tung och gom.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Habe das Gebiss für meinen 25 Jahre alten Wallach mit Spat gekauft. Die Krankheit veranlasst ihn dazu meist mit verworfenen Genick zu laufen :-/ Als ich das Gebiss mit Apfelgeschmack sah setzte ich all meine Hoffnung in dieses Gebiss, denn mein Pferd liebt essen! :-D Und dann hatte ich das Gebiss gestern das erste mal drin und ein kleiner lief wie ein Traum! Dadurch, dass das Gebiss Geschmack hat hat er immer das Gebiss gesucht und super mitgemacht. Kann ich nur empfehlen!

0 Gillar

Meine Stute hat das Gebiss sofort gut angenommen, jedoch bildeten sich schon beim ersten Gebrauch scharfe Kanten. Ich kann das Gebiss daher leider nicht empfehlen, da die Verletzungsgefahr zu groß ist.

0 Gillar

Super Gebiss. Pferd kaut, keine Biss- oder Abnutzungsspuren zu erkennen, liegt sehr gut im Maul und ist leicht.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.