Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze rakt tränsbett med äppelsmak

Produkt-ID: 13150

kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze rakt tränsbett med äppelsmak
Beskrivning

Beskrivning

Det här bettet med äppelsmak är unghästens bästa vän.


De flesta unghästar tycker om det här enkla, raka bettet, tillverkat av syntetiskt gummi, och är bra som ett första bett. Det här bettet är lämpligt för både ridning och arbete vid hand. Används ofta vid hoppning och uteritter. Gummibett med äppelsmak som de flesta hästar lätt accepterar. Rostfritt stål innehållande nickel.


Egenskaper:


  • Används ofta vid hoppning och uteritter
  • Lämpligt för arbete vid hand.
  • Gummibett med äppelsmak som de flesta hästar lätt accepterar
  • Rostfritt stål (innehåller nickel)

Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rakt äppelbett? ja tack!
3 Gillar

Efter att ha ridit tre olika hästar på vanligt delat bett och bytt till Horze raka äppelbett kan jag konstatera att jag kommer aldrig att byta tillbaka till delat. På dem delade betten hade hästarna svårt att hitta ett bra stöd och det var alldeles för rörigt i munnen. Medans det raka gav ett jämt o bra stöd i munnen och låg väldigt still i hästarnas mun. ett + att det var äppelsmak som hästarna uppskattade =) Snygg design och lagom tjockt till ett bra pris! Rekommenderas!

My horse LOVES this bit!
0 Gillar

I'm happy with the quality (no rough edges on the plastic, nice stainless steel rings) and my horse is happy with the flavor!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.