Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze rakt tränsbett

Produkt-ID: 13000

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze rakt tränsbett
Beskrivning

Beskrivning

Enkelt, rakt tränsbett för unghästar.


Rakt, odelat tränsbett med lösa bettringar, perfekt för många unghästar och för dem som inte gillar tryck på tungan. Bettet ligger fint i hästens mun och hjälper till att förhindra att hästen lägger sig på bettet.


Egenskaper:


  • Enkelt, rakt tränsbett
  • Rakt bettmodell
  • Rostfritt stål
  • Lösa bettringar

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 13 mm. Ringdiameter: 65 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jag älskar det!
1 Gillar

Gick över till denna bit av trippel remskiva helt utan problem. Min häst tittade på den i några minuter utanför den fula och tog in och ut en gång i taget bara för att låta henne vända sig till den innan vi åkte. Hon tuggar lite på det för att ta reda på vad den konstiga saken hon hade varit och sedan bryr hon sig inte. Hon och jag blev snabbt förälskade i den delade biten och hon tar det helt frivilligt så snart jag kommer gåande med hennes chef. Tvärtom, hon är hård i munnen (vissa tror att den här biten är för hästar som är hårda i munnen, vilket kan diskuteras) och jag kan säga med min hand att den här biten har kommit att stanna.

0 Gillar

Trevlig tyst bit i hästens mun. Efter tre år med bitt ridning på min tidigare häst, bytte jag till detta som han accepterade omedelbart, till skillnad från andra bett. Rekommenderas för hästar som är irriterade av en delad och rastlös bett.

0 Gillar

lite för ett bra pris! Hade lyckan att kunna beställa denna bit i storlek 15 för ett halvt år sedan

0 Gillar

Min häst var irriterad av de delade bitarna, så jag försökte detta, och det fungerar bara över all förväntan.

0 Gillar

Jag har köpt den här biten för ungefär två år sedan för släde och sulky ride, den används relativt sällan, men är bra och bevisar kvalitet. Perfekt för hästar som inte har tillräckligt med utrymme i munnen för en enkel trasig bit.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.