Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Sprenger 2-Type KK Ultra Sensogan*16 mm

Produkt-ID: 13384

kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger 2-Type KK Ultra Sensogan*16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Detta bett kombinerar fördelarna med ett tränsbett med lösa bettringar och sidotrycket av ett eggbett. Eggbettsformen är mild mot mungiporna medan det anatomiskt formade munstycket ligger perfekt i munnen och ger ett otroligt lätt tryck och precisa tygelhjälper. Dessutom har 2-Type KK ULTRA samma lätthet som ett tränsbett med lösa bettringar. KK ULTRA är ett tredelat bett som till skillnad från vanliga bett, har en mittplatta (även kallad bönan) med en vinkel på 45°. Tack vare vinkeln på mittplattan blir kontakten på tungan jämn och konstant för tydliga signaler från tyglarna. De innovativa KK ULTRA-betten utnyttjar tungans känslighet som multiplicerar perceptionen av tygelns signaler. Mittplattan vilar på tungan utan att klämma medan länkarna rullar på tungan. KK ULTRA-betten ger en överlägsen precis kontakt mellan ryttare och häst. Efter byte till ett KK ULTRA-bett brukar man märka en enorm förbättring. Det anatomiskt formade munstycket är mycket behagligt för hästen då ryttaren kan ge mildare signaler och hästens smidighet stöds harmoniskt.


Teknisk beskrivning:


Material: Sensogan med ringar av rostfritt stål. Tjocklek: 16 mm.Ringdiameter: 70 mm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastisk tandvård
1 Gillar

Har min ponny mycket väl mottagen. Också för ponnyer med lite utrymme i munnen mycket fördelaktigt eftersom endast 16 mm bred. Kvaliteten är alltid mycket bra.

aurigan
0 Gillar

varför finns det så få sprenger-bett med ringar och mundel i aurigan?? bättre med hela bettet inklusive ringarna i aurigan

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.