Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Sprenger Dynamic RS tränsbett, Aurigan, 14 mm

Produkt-ID: 13338

kr 1.349,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Dynamic RS tränsbett, Aurigan, 14 mm
Välj storlek Storleksguide
Sprenger Dynamic RS tränsbett, Aurigan, 14 mm
kr 1.349,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS tränsbett, Aurigan, 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Dynamic RS-bett karaktäriseras av ett ergonomiskt format munstycke. De ligger perfekt i hästens mun och ger ett mjukt, jämnt tryck på hela tungområdet, vilket uppmuntrar hästen till att tugga. Dynamic RS-bett stimulerar hästen till att acceptera bettet lättare.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 14. Ring (mm): 70. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Dyrt, men bra.
0 Gillar

Pållen tycker om bettet och det känns bra att det är anatomiskt! Vill ha anatomiska grejer på min häst och detta ser man har en bra vinkel. Dock så får man vara noga med att skölja det då den speciella metallen gärna blir ful när saliv torkar, alldeles för dyrt men vad gör man inte för sin häst!

0 Gillar

Hästen känns jämnare på turen och hästens mun är också våtare än de tidigare (söta järn) trippelbitarna. Efter en kort upplevelse ser det bra ut.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.