Köp Sprenger KK tränsbett*Balkenhol 18 mm | horze.se

KK tränsbett*Balkenhol 18 mm

kr 1.109,30
Priset inkluderar moms
Spara 25% på valfri produkt
Kopiera koden: HIGHLIGHT25
500 kr är minsta orderbelopp. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Detta erbjudande gäller endast en produkt. Gäller den dyraste produkten som du köper. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 26.04.2021.
Sprenger KK tränsbett*Balkenhol 18 mm
Sprenger KK tränsbett*Balkenhol 18 mm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger KK tränsbett*Balkenhol 18 mm
Beskrivning

Beskrivning

Ett tvådelat bett med ett unikt munstycke som inte har samma nötknäppareffekt som vanliga tvådelade bett. Bettet ligger perfekt på tungan och ger effektiva tygelhjälper. Det böjda munstycket ger inte ett obehagligt tryck mot tungans känsliga kanter.Mer än 25 års erfarenhet med detta bett har visat att det verkligen hjälper hästar som är ostadiga i bettkontakten och som inte svarar på signalerna från andra tredelade bett.I USA har detta bett även kallats för Balkenhol-bett då Klaus Balkenhol ofta använder detta bett samt de tredelade KK ULTRA-betten.


Teknisk beskrivning:


Material: Sensogan med ringar av rostfritt stål. Tjocklek: 18 mm.Ringdiameter: 70 mm.


Produkt-ID: 13365

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Köp också
kr 29,00 kr 39,00

Totalpris:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning