« Tillbaka / Häst / Bett / Tränsbett

Sprenger Sprenger Satinox tvådelat bett med rörliga ringar, 14 mm

489,40 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Silver
Silver Sprenger Satinox tvådelat bett med rörliga ringar, 14 mm
Storleksguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tillbaka

När det gäller att mäta bett mäter man alltid munstyckets längd från insidan av den ena bettringen till insidan av den andra. Se till att bettet är rakt vid mätning. Bettets tjocklek mäts alltid precis på insidan av en bettring. Då bettet ligger i munnen får det vara ett mellanrum på max 5mm (¼") mellan mungipan och bettringen. 

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Sprenger Satinox-betten är den högkvalitativa motsvarigheten av anatomiskt formade betten av rostfritt stål. Jämfört med tidigare tillgängliga modeller i den lägre prisklassen kännetecknas de av en utmärkt framställning och beprövad materialkvalitet. Munstycket som har en satinfinish och matt yta ser mycket eleganta ut och ger en behaglig känsla på tungan. På grund av sin böjda form erbjuder Satinox-betten ett bra utrymme för tungan. De säkerställer en jämn tryckspridning och ger en direkt och exakt effekt. Satinox-linjen erbjuder ett omfattande urval av modeller för alla typer av hästar, discipliner och träningsnivåer, vilket skapar ett intressant bas-sortiment med något för all, från överkomliga till medelhöga prisklasser. Munstyckena finns i två- och tredelad version eller som Mullen Mouth bett. Dressyrspecialister kan se fram emot kandarbett och bridongbett.

Teknisk beskrivning:

Tjocklek: 14 mm Ringens diameter: 70 mm Rostfritt stål.

Produkt-ID: 341318

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: