Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Christ Fårskinnspad, förbygel

Produkt-ID: 10846

kr 260,10
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Christ Fårskinnspad, förbygel
Välj storlek Storleksguide
Christ Fårskinnspad, förbygel
kr 260,10
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Christ Fårskinnspad, förbygel
Beskrivning

Beskrivning

Detta fårskinnsunderlägg fästes i förbygelns platta med hjälp av kardborreknäppning. Tack vare en vadderad tygförstärkning håller underlägget formen. Optimalt skydd med 20 mm tjockt fårskinn. Kan maskintvättas med ett särskilt tvättmedel för fårskinn. Kan även torktumlas. Vi rekommenderar vårt tvättmedel "C7" Vänligen följ våra tvättanvisningar


Teknisk beskrivning:


Fårskinnspad, förbygel.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bara bra!
0 Gillar

Absolut köprekommendation !! Superkvalitet, kan också justeras perfekt med kardborrbandet och passar även för tjockare bröstplattor och Western Breastplates.

Storlek: Normal
Bra artikel!
1 Gillar

Jag gjorde en biotanbröstskiva själv och sökte efter en stoppningslösning vid tryckpunkten. Den här skonaren är perfekt, precis vad jag behövde. Kvaliteten är (som vanligt med Kristus) topp.

Storlek: Normal
Lång sökning, hittades äntligen
1 Gillar

Har letat efter något länge och hittat äntligen. Jag är mycket övertygad om kvaliteten. Är det också möjligt att anpassa sig super till fördäck. Jag skulle köpa igen när som helst! Passar super på min Horze-bröstplatta i brunt, för tyget är också brunt. Klass för att förhindra skavning.

Storlek: Liten
super
0 Gillar

hade en martingale som satt och irriterade min häst på trängan så jag köpte en den passar perfekt och det finns inget mer som är trevligt.

Storlek: Liten
good idea
0 Gillar

Good idea for people who not want to change headcollar and discovered salvation in this pad! My horse hadn't ever abrasion and work very well without bored event!

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.