Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze nosludd i fårskinn

Produkt-ID: 22811

kr 69,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze nosludd i fårskinn
kr 69,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze nosludd i fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Ersätt nosluddet på pullarnosgrimman med detta mjuka skydd i fårskinn.


Vårt Horze nosludd i fårskinn är perfekt ersättare för din pullarnosgrimma, särskilt det vackra Horze Mexican träns med pullarnosgrimma. Klipp till önskad storlek och ha alltid ett fräscht nosludd till din häst.


Egenskaper:


  • Mjuk ersättningsfleece
  • Klipp till önskad storlek

Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Läggs plant för att torka. Fluffa upp i torktumlare på kort och svalt program, om så önskas.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
2 Gillar

Hon är väldigt vacker väldigt bekväm för hästen !! Så jag rekommenderar verkligen att fler priser är mycket prisvärda, kort än bra saker!

Mycket praktiskt!
1 Gillar

En bra sak för mexikanska Trensen, som inte är tillräckligt vadderade! När du fästs måste du vara lite kreativ, även beskärningen är lite svår. Med en vass kniv fungerar det dock ganska bra och med flytande lim sedan snabbt fästs. Här är priset, prestandaförhållandet helt!

Praktiska tillbehör!
0 Gillar

Detta är en trevlig uppfinning för mexikanska fans, eftersom inte alla mexikanska näsband är underlagda, du måste bara vara kreativ i bilagan.

Great!
0 Gillar

En fantastisk näsplatta, som redan skrivits nedan, du måste vara riktigt kreativ för bilagan. Ändå sitter det bra efter grödan! Bra pris!

Bra prisprestanda
0 Gillar

Är lite stor för min ponny mexikansk grimma men är inte så illa. Pälsen är fin och mjuk och inte för vadderad. Snarare tvärtom. Kan inte säga om det används snabbt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.