« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benskydd till häst / Transport- och Stallskydd

Back on Track Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallskydd (2st)

1.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Färg: Black
Black Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap stallskydd (2st)
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Royal Quick Wraps Deluxe - världens smidigaste stallskydd för hästar! Quick Wraps har alltid varit en favorit bland kunderna. Den inre vadderingen har vår välkända Welltex®-teknik som kan hjälpa till att stimulera blodcirkulationen med hjälp av långvågig infraröd energi. Effekten kan hjälpa till att lindra besvären för hästar som har problem med ligament, senor och leder. Kunder använder ofta Quick Wraps för att förebygga, behandla eller återställa skador som artros, inflammation och svullnad Nu lanserar Back on Track en ny och uppdaterad lyxmodell av denna klassiska produkt. Quick Wraps består av två delar, ett slitstarkt och robust yttre skal och enmjuk och tjock innerpadd med Welltex®-teknik. Royal Deluxe-modellen är anatomiskt formad för bästa möjliga komfort och passform. De är något rundade upptill för att minimera trycket på senan och ge ökad rörelsefrihet för hästens ben. Skydden har ett förstärkt och vattenavvisande tyg nedtill vid hoven. Quick wraps är smidiga och lätta att använda samt ett utmärkt alternativ till att linda benen. Fyra starka kardborreband säkerställer en personlig och säker passform både i stallet och i hästtransporten. Det yttre skalet och vadderingen fästs med kardborreband, vilket underlättar tvätt och torkning.

Egenskaper:

  • Welltex®-teknik
  • Anatomiskt skräddarsydd passform
  • Hållbar och stark kardborrebands knäppning
  • Förstärkt och vattenavvisande fåll

Teknisk beskrivning:

FodFoder: 100 % polypropelene med keramiskt material; Fyllning: 100% polyester; Utsida: 100% neopren. Storlekar: S 35x40cm, M 40x40cm, L 45x40cm, XL 50x45cm.

Tvättråd:

Maskintvätt max. 40°C, skonsamt tvättprogram.  Använd ej blekmedel, torktumlas ej, stryk inte, tål ej kemtvätt. Använd inte sköljmedel.

Produkt-ID: 342183

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: