JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Finntack Pro kylande bandageunderlägg (1 st)

Produkt-ID: 18547

kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro kylande bandageunderlägg (1 st)
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Pro kylande bandageunderlägg (1 st)
kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro kylande bandageunderlägg (1 st)
Beskrivning

Beskrivning

Snabbkylande bandageunderlägg som är utformade för att kyla och lindra hästens ben efter träning. Kylbehandling är en snabb och enkel lösning för att minska svullnad. Dessa kylande bandageunderlägg förblir mjuka även när de är frysta, vilket gör det lätt att linda hästens ben. Fyra elastiska band med kardborrknäppning. De här bandageunderläggen är bra för behandling av artros, mjukvävnad, senor och ligament.


Egenskaper:


  • Kraftig denier nylonskal
  • Enkel kardborrknäppning
  • Förvara i frysen när du inte använder dem, för bästa resultat
  • Säljes styckvis

Teknisk beskrivning:


Mått: H 42 cm x B 39 cm.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

fantastiska
0 Gillar

Jag är en LMT och arbetar AQHA-kretsen med ryttare. För ben- och fotproblem efter min behandling använder jag dessa. Under min livstid på friidrott har jag inte hittat en bättre produkt som fungerar lika bra som detta! Isbildning eller hinkar med is inte ens nära! Mina kunder är förvånade över hur det fungerar. Det är för användning med hästdjur med det, jag använder om för mina mänskliga klienter. Jill och Murray Show Horses sätter mig på detta. 5-stjärnig !!! Leslie Hellman -LMT

Storlek: Normal
Antal passagerare
3 Gillar

Jag har just fått min klockkylare eftersom ja det är skrivet i de övergripande beskrivande passagerarna men du får inte en ... Rolig effekt som jag hade när jag såg det. Jag är lite skeptisk ... Vi kommer att se testet om jag märker att det lindrar min häst, men med en gång kommer det att vara komplicerat att behandla problemen med "fotstänger" på den bakre damm av min loulou. En fot i taget kan vara ...

Storlek: Stor
Toppkylskåp
2 Gillar

Jag köpte dessa leggings för min känsliga vallak och jag är helt nöjd. Kylprestandan är bara fantastisk. Bockarna lagras av mig i frysfacket i kylen och fästas vid hästens ben i 20 minuter vid ankomst till stallet. Benen kyls sedan väsentligt ned. Benkläderna är relativt tunga men ändå väldigt enkla att installera utan att glida. Från mig finns det en tydlig rekommendation.

Storlek: Normal
kylbinda
1 Gillar

Jag gillar längden på den här kylbunten. Det ger en räckvidd som isen kan nå. Jag gillar att den har många kardborrband längs lindningen vilket gör det enkelt att säkra det. Men om en hästs ben är svullen eller om du har en enorm varmblod är det ofta för hårt och kardborrbandet lossnar. Förutom att jag inte alltid kan stanna kvar, älskar jag dessa kylsäckar.

Storlek: Normal
Fler färger !!!!
2 Gillar

Jag är så upphetsad att dessa omslag kom i fler färger! På en sidoanteckning säljs dessa enskilt och inte i ett par, men de är samma omslag. Jag har nyligen precis fått de rosa i ett par så nu har jag de ursprungliga svarta som jag köpte för några månader sedan och nu dessa! Jag lever vid dessa omslag och har hjälpt mina hästar så mycket!

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.