WEEKEND SALE! Spara 15 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet

LeMieux Turn Out benskydd

Produkt-ID: 313525

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Turn Out benskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux Turn Out benskydd
kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
LeMieux Turn Out benskydd
kr 679,00
LeMieux Breakaway grimma
kr 369,00
LeMieux Turn Out benskydd

Beskrivning

Starka Airprene-benskydd formade för att passa underbenet. Perforerade för god ventilation och för att hålla benen svalare under längre perioder. Slitstarka och kompakta benskydd som skyddar mot stötar. Förstärkt PU-läderskydd täcker hoven baktill för att extra skydd i lera och väta. Elastiska och vinklade fästen, som tillåter rörelsefrihet med optimal passform. Idealiska för hästar med känslig hud som behöver skydd mot vinterns alla element. Lätta att skölja av med slang eller kan också tvättas i maskin.


Egenskaper:


  • Kan användas på både fram- och bakbenen
  • Säljes i par om 2 st

Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (6)

Genomsnittligt betyg

4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!