Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

LeMieux Turn Out benskydd

Produkt-ID: 313525

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Turn Out benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Starka Airprene-benskydd formade för att passa underbenet. Perforerade för god ventilation och för att hålla benen svalare under längre perioder. Slitstarka och kompakta benskydd som skyddar mot stötar. Förstärkt PU-läderskydd täcker hoven baktill för att extra skydd i lera och väta. Elastiska och vinklade fästen, som tillåter rörelsefrihet med optimal passform. Idealiska för hästar med känslig hud som behöver skydd mot vinterns alla element. Lätta att skölja av med slang eller kan också tvättas i maskin.


Egenskaper:


  • Kan användas på både fram- och bakbenen
  • Säljes i par om 2 st

Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super bra produkt !!!
2 Gillar

Gamschenerna är fantastiska! Jag har inga problem med att bära den över en längre tid också. På sommaren svetter inte temperaturen på 30 grader på benen. Också mycket bra för hästar med överben på insidan, eftersom materialet anpassar sig super till benet. Kardborrstängerna håller väldigt bra och förblir tätt stängda!

Väl funderade skydd!
1 Gillar

Skydd "multifunktion" (paddock, transport, etc.), mycket genomtänkt: - väldigt anatomiskt, de har perfekt formen på hästens ben och glider inte. - förstärkt på de rätta ställena (vikning av boss, senor, boll) för att skydda effektivt genom skal eller läderförstärkning. - kardborrstängningar är starka och lossnar inte, de är elastiska vilket gör det möjligt att bättre anpassa skyddet och bibehålla flexibiliteten för hästens rörelser. - mycket bra kvalitet, estetiken är väldigt trevlig och allt verkar fast. Jag är glad över det här köpet, jag rekommenderar!

utmärkt
1 Gillar

Jag beställde leggings för två dagar sedan. De kom väldigt snabbt. Ser optiskt mycket bra ut, har god kvalitet, starka förslutningar, med läderskydd vid balen och vid senorna. Perfekt passform på fötterna. Min häst måste ha lådan i rutan eftersom han alltid slår. Varje dag föres han till betesmarken (med leggings) - och naturligtvis bryts leggingarna snabbt. Ju fler leggings detta problem har löst av sig själv. Benkläderna ger perfekt skydd för benen utan rädsla för att förlora benkläderna eller ha skador. Jag skulle rekommendera till alla. Perfekt leggings med högsta pris! Tack

Leggings av hög kvalitet till ett bra pris
0 Gillar

Benkläderna har en bra kardborre av hög kvalitet. Sitt inte eller glid. Dessutom ser de bra ut, är förstärkta på vristen och vadderade på insidan. För detta pris är jag verkligen imponerad av leggings!

Stora skyddare!
0 Gillar

Bra skydd, jag använder dem på trailern! Fin passform och är väldigt robusta. Verkar också väldigt bekvämt för hästen.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.