« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benskydd till häst / Transport- och Stallskydd

Zandona Zandona Pro Safe Travel Boot transportskydd fram

1.490,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 20% på din order
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2023.
Färg: Black
Black Zandona Pro Safe Travel Boot transportskydd fram
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

PRO-SAFE TRAVEL BOOT är våra nya transportskydd som är 100% tillverkade i italien, speciellt designade för att skydda hästens knän och hasor mot skrapsår och stötar när de är i transporten. De är gjorda av en speciell High-Density PE-vaddering för förbättrat skydd, stabilitet & komfort. Tack vare det inre Coolmax®-skiktet som eliminerar svett garanterar PRO-SAFE TRAVEL BOOT en hög ventilationsförmåga för att hålla hästens ben väl ventilerade under transporten. De integrerade högpresterande skydden för knäet (främre skydd) och hasen (bakre skydd) förbättrar hästens säkerhet avsevärt vid resor. Med stötdämpare i NBR-gummi för karleden och kotan ger ett extra skydd mot oavsiktliga stötar på dessa känsliga områden. En säker, bekväm och enkel passform garanteras av det smidiga och säkra fästsystemet för remmarna.

Egenskaper:

  • Speciell vaddering High-Density PE för förbättrat skydd, stabilitet och komfort
  • Integrerade högpresterande KNÄ- & HASSKYDD för ett utmärkt tranportskydd
  • Stötdämpare av NBR-gummi för karleden och kotan
  • Inre foder med Coolmax®
  • Enkel och snabb att ta av och på
  • 100% tillverkad i Italien

Tvättråd:

Ta först bort hår, smuts & torkad svett med en borste. Se till att alla spännen är stängda. Hand- eller maskintvätt vid 30˚ C, använd ett skonsamt tvättmedel. Låt torka på naturlig sätt, bort från värmekällor. Förvara på en sval och torr plats.

Produkt-ID: 344392

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: