Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack kotskydd

Produkt-ID: 19800

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack kotskydd
Beskrivning

Beskrivning

Gamasch med läpp. Har spänne och kardborr-knäppningar. Tillverkad av ett hållbart material av blandat plast, med neoprenfoder. Finns i tre olika längdstorlekar.


Teknisk beskrivning:


FT gamascher, m/kardborre.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bakbenskydd med extra klaff
0 Gillar

Det finns inte många av dessa skyddare på marknaden, de flesta är ovärderliga. Vår ponny är inte särskilt försiktig och strykjer lätt med dess järn. Denna extra klaff säkerställer att hon inte längre kan skada sig själv. Arbeta bra. Mycket prisvärda. Utseende är medioker. Minuspunkt; materialet på insidan ger snabb slitage.

Hög kvalitet och bra passform
0 Gillar

Jag beställde sköldarna när jag tänkte att storlekar betydde omkrets när jag läste dåligt. För din egen finska häst har några av benskyddarna varit för små i omkrets. Dessa vakter är mycket bra. (Jag beställde i storlek L). Dessutom skyddar de riktigt bra och långt från chockerna. Jag är verkligen nöjd med valuta för pengarna och utmärkta sköldar.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.