Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro lättviktsbenskydd

Produkt-ID: 19811

kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro lättviktsbenskydd
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro lättviktsbenskydd
Beskrivning

Beskrivning

Senskydd utan läpp. Fästes med kardborreknäppning. Tillverkat av ett blandat plastmaterial med formbart och lätt thermoskum för perfekt passform på hästens ben. Tillgängligt i två olika storlekar beroende på skyddets längd.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

kanonbra hagskydd!
0 Gillar

Köpte dessa som hagskydd till min klumpiga unghäst, och är jätte nöjd. De är lätta, skyddar hela benet och sitter bra!

Tränings / körbeläggning
0 Gillar

Positivt att de var väldigt lätta. Svårt att säga något om hållbarhet. Blev mycket synliga märken i beläggningarna efter ett lopp, på en häst som inte repar beläggningarna mer än normalt. Billigt i pris, det är bra!

Prisvärda träningsskydd
0 Gillar

Köpte dessa som träningsskydd åt min dam som breddar bak. Sitter bra och skyddar fint. Plus i kanten att dom är just tunna och upplevs inte klumpiga på benet heller.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.