Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Travutrustning

Travutrustning

Travsulkys, travutrustning och hästkapplöpningsutrustning från Horze ger dig den kvalitet och tillförlitlighet du behöver för att snabbt nå mållinjen. Bläddra igenom vårt urval och hitta allt du behöver.
397 artiklar
Köp Travutrustning från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Vagnar och sulkys från Horze skapas av de bästa inom sporten.

Vagnar från Horze eller Finn-Tack är ledande i branschen. De välgjorda vagnarna är utformade för att optimera din körupplevelse. Vagnarna från Horze inkluderar Resistance-vagnar och tillbehör såsom säten och mer. Horze hjälper dig gärna att välja den bästa vagnen för dina behov och din budget, liksom tillbehör såsom fjädrar, axlar, motstycken med mera.

Travutrustning är utformad för att fungera med din vagn för att ge dig topprestanda på banan.

Travutrustning omfattar allt från skyggläder och träns till öronproppar, bett och selar. Att välja rätt utrustning till din häst är viktigt, och kan betyda skillnaden mellan första och sista placering. Det gäller också träns, och det finns flera snygga läderträns att välja mellan i Horze sortiment. Finntack är ledande inom travutrustning och Horze är stolta att kunna erbjuda hjälp och vägledning att välja exakt vad du behöver för att lyckas på banan.