Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Tyglar

Tyglar

Tyglar finns i många olika varianter som t ex släta, flätade, vävribb-, gummi- och dressyrtyglar samt hjälptyglar för alla behov. Välj den stil som du önskar för stil och komfort.
51 artiklar

Horze har släta tyglar, flätade tyglar, vävribbtyglar, gummityglar, lädertyglar mm.

Välj rätt tygel för din tävlingsgren och ditt behov från Horze breda sortiment. Den överlägsna och lite klibbiga känslan av gummityglar gör det enkelt att få ett bra, glidsäkert grepp. Till och med när de är våta ger gummityglar dig ett utmärkt grepp, vilket gör dem till en favorit inom fälttävlan. Om du föredrar vävribbtyglar är ett par slitstarka kanvastyglar med läderstoppar ett utmärkt val för både hoppning och dressyr. Välj klassiska släta eller flätade lädertyglar för jakt eller equitation för ett elegant utseende. Härligt svarta kandartyglar i slätt, smidigt läder passar perfekt för dressyrbanan. Horze-tyglar har solida beslag och spännen i rostfritt stål samt omsorgsfullt sydd söm med oklanderliga detaljer.

För träning och inlärning är gramanttyglar och andre hjälptyglar ett utmärkt redskap för både ryttare och häst.

Gramanttyglar av kvalitetsmaterial som läder eller vävribb är perfekta för att lära hästen att bära huvudet korrekt med lätt acceptans av bettet. Hjälptyglarna fästes i gjorden och löper sedan genom bettet till ryttarens händer. Det finns även andra hjälptyglar som kräver gradvis introduktion av en erfaren ryttare eller tränare.

Köp Tyglar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Tyglar på horze.se nu!