SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze lädertyglar

Produkt-ID: 10664

kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Horze lädertyglar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze lädertyglar
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze lädertyglar
kr 359,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze lädertyglar
Beskrivning

Beskrivning

Klassiska lädertyglar som passar med alla Horze-tränsen.


Snygga lädertyglar med stoppar som hjälper ryttaren att hålla tyglarna på en jämn längd. Läder ger ett enkelt grepp för en solid känsla av hästen, vilket ökar ryttarens kontroll. Den enkla rena stilen på de här tyglarna gör dem lätta att använda till vilket träns som helst.


Egenskaper:


  • Kvalitetslädertyglar
  • Tygelstoppar
  • Spännen
  • Passar med alla Horze-tränsen

Tvättråd:


Torka med fuktig svamp. Använd läderkräm för rengöring och vård.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Horze läder tyglar
1 Gillar

vacker läderkvalitet till ett lågt pris, den påsydda proppen tycker jag personligen ganska störande. Ponnilängd räcker också för mindre hästar, som mycket generös.

Storlek: Normal
Trevligt smal och mjuk i handen.
0 Gillar

Jag har redan fått dessa tyglar med en Horze-träns och har använts i två år nu. Tyglarna erbjuder ett bra grepp och är mjuka och fina i handen. Läderbanden ger optimal orientering för en jämn tygga. Nu behövde jag några bruna tömmar till min bruna Micklem. Dessa matchar färgen mycket bra med Micklem :-)

Storlek: Normal
dålig kvalitet
0 Gillar

detta hade köpts till försäljning och använde den en gång innan den ena tränga röka och den andra var mycket trött.

Storlek: Stor
Bra kvalitet
4 Gillar

Läderet är smidigt och smidigt på översidan, undersidan visar minimal "sprödhet" i böjningstestet, så du kan se lädervåg, vilket inte är så tydligt som med dyrare tyglar. Med lite olja är botten jämnare. Dessutom fungerar den (på alltid läder) grova ytan på undersidan som ett slags stopp mot tyglarnas glidning. Det är synd att jag tror att tyglarna svetsades in i en plastfolie. Läder ska aldrig förpackas i plast, eftersom det svettas, så fettet svettas ut. Detta är inte en dålig sak, men heller ingen korrekt förvaring för läder A-tyglarna har en total längd på 150 cm (eftersom han överlappar de andra tyglarna i mitten av ett stycke, den andra en längd på 148 cm (med spännet i svansen) i storleken Fullständig, så bra längd och inte så kort som många andra tyglar. Den första tygstången börjar på 64 cm, uppmätt från bitring, är 8 mm bred och sedan avståndet mellan stängerna cirka 12 cm. Den första tygstången kunde tidigare börja åtminstone, om du vill åka med tyglarna också Endmaßponys, men skulle vilja ha en längre tömning totalt sett för att ge tömningarna till och med helt i korthet Kort sagt: Absolut att rekommendera och valuta för pengarna TOPP!

Storlek: Normal
Enligt beskrivningen
0 Gillar

I enlighet med beskrivningen skulle jag dock ta nästa med gummi för händernas komfort när hästen tar tyglarna

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.