Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Effax Leather-Speedy-Shine,

Produkt-ID: 307681

kr 49,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Effax Leather-Speedy-Shine,
Beskrivning

Beskrivning

omedelbar glans.


Applicera enkelt Effax Speedy läderglans med en svamp på stövlar, sadlar, träns eller väskor som är tillverkade av någon form av läder, för en vacker och varaktig glans.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Superbra
0 Gillar

Supersmidig svamp som du lätt bara behöver smeka jämte stövlarna eller skorna. Ger ett superfint glans i skon men som sedan sjunker in i skon så att shinet håller sig skitigast i ungefär 2 timmar sedan sjunker det in i lädret så man behöver fylla på vilket är ett minus. Annars nöjd med resultatet och den är verkligen ett bra alternativ för dig som inte orkar putsa, tummen upp!!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.