Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Pharma Glyserol Soap Spray, 500 ml

Produkt-ID: 25842

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Pharma Glyserol Soap Spray, 500 ml
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Glyserol Soap Spray, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Spraytvål för enkel rengöring av läderutrustning.


Avlägsnar svett, smuts och fett från läderytan. Återfuktar och vårdar lädret, och återställer dess naturliga smidighet och glans. Innehåller återfuktande glycerol.


Egenskaper:


  • Återfuktande
  • Vårdande
  • Fettborttagare

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Aqua, Capryl glucoside, Glycerol, Cocos nucifera (coconut) oil, C14-22 alcohol, C12-20 Glucoside, lanolin, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Cera alba (bees wax), Parfum, , /WARNING: Förvaras utom räckhåll för barn. Undvik kontakt med ögon. Bör ej förtäras.


Användning:


Omskakas väl. Lämpligt för syntetiskt läder eller BETA-utrustning. Bör ej användas på mocka.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

städar väl
0 Gillar

enkel hantering och fungerar, köpet var värt, tyvärr är produktbeskrivningen inte på tyska, men det vet eigtl alla hur man använder sadeltvål är :)

0 Gillar

Smuts lossnar inte lätt med den här tvålen, gör hudytan tät och smuts fastnar hårdare. Riktigt besviken över den här produkten.

inte så glad ..
0 Gillar

Det fungerade bra de första två gångerna, efter det har det inte fungerat så bra .. För det första läcker det, det var dumt eftersom mycket slut slutade. Och för det andra var jag tvungen att skrubba med en hård svamp för att få bort skiten, även då gick inte allt bort ... Men alla bra saker är tre, det är en fin design.

Bästa spraytvålen
0 Gillar

Bästa spraytvålen! Gör rent, håller lädret mjukt och ger fin glans. Fick bäst i test när Hippson (tror jag) testade spraytvålar, välförtjänt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.