Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Pharma Leather Cleaner, 450 ml

Produkt-ID: 25883

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
Beskrivning

Beskrivning

Läderrengöring och -vård som förlänger livslängden på din läderutrustning.


Rengör och vårdar alla lädertyper. Ökar livslängden på din läderutrustning. Utan färgämnen. Färgar inte av sig eller bleker.


Egenskaper:


  • 2-I-1
  • Förlänger lädrets livslängd
  • För alla lädertyper

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Aqua, Polysorbate 60,Stearine, White Spirit, PEG-75 Lanolin, Petrolatum, Lanolin, Sodium Borate, Triethanolamine, Ceteareth-30, Silicone emulsion, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, /WARNING: Skyddshandskar rekommenderas vid applicering.


Användning:


Applicera på lädret och låt verka en stund. Massera därefter in det i lädret. Färgar inte av sig. Bör ej användas på mocka.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra renare
0 Gillar

Jag beställde en sådan städare för läderprodukter Pharma förra året, då butiken var en stor försäljning. Rengör och uppdaterar kvalitativt sadeln och annan utrustning. Lämna inga fläckar och fläckar.

Lersåpe
0 Gillar

Mycket bra, får ett tråkigt resultat. Kom ihåg att tvålen är flytande

Kjempefornøyd!
0 Gillar

Lätt att applicera, drar snabbt och väl in i läderet. Gör även mycket torrt läder smidigt igen. Lätt att använda och lätt att tvätta bort från händerna efter användning. Helt fantastiskt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.