Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Utetäcke och Vintertäcke

Utetäcke och Vintertäcke

Utetäcken är perfekta för hästar som går mycket utomhus. Utetäcken finns i allt från lätta regntäcken till tunga vintertäcken som skyddar mot vind, snö och extrem kyla.
68 artiklar

Utetäcken är nyckeln till att hålla din häst frisk i vinterns värsta väder.

En frisk häst behöver så mycket frisk luft och utomhusvistelse som möjligt. Hästar är inte menade att stå i stallet dygnet runt. Många hästägare slits mellan att hålla hästen varm eller att låta den få så mycket motion som möjligt. Med rätt täcke kan hästen njuta sin utomhusvistelse samtidigt som du kan känna dig lugn i vetskapen om att hästen är skyddad mot vädret. Med undantag för farligt och extremt väder är daglig utomhusvistelse det bästa sättet att hålla hästen frisk både fysiskt och psykiskt. Sätt på ett tjockt utetäcke när temperaturen faller och håll din häst varm utomhus. Horze har många utetäcken med allt från tunn stoppning till extra tjocka för minusgrader och kall vind. Hästar skyddar sig naturligt mot vädret och med rätt täcke ökar du hästens komfort. Högkvalitetstäcken är gjorda med stark söm, slitstarkt, vädertåligt material och kraftiga spännen samt svansskydd, halstäcke eller hög hals.

Regntäcken är en perfekt övergång från vinter till vår när ett tjockt vintertäcke blir för varmt.

Välj ett tunt utetäcke för att hålla kylan borta under kalla dagar på våren eller hösten. Om en häst överhettas i ett för tjockt täcke kan svettningen göra att den blir förkyld. Om hästen känner obehag är fördelarna med ett tunt utetäcke ett bättre alternativ än risken för skador eller sjukdom. Ett tunt utetäcke ger ett skyddande lager vid skiftande temperaturer utan klumpigheten som ett tjockare utetäcke ger. Horze har många tjocklekar på sina utetäcken med eller utan fleecefoder.

Köp Utetäcke och Vintertäcke på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Utetäcke och Vintertäcke på horze.se nu!