Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-40%

B Vertigo Georgina utetäcke med avtagbar hals 250 g

Produkt-ID: 24133

kr 1.193,40
kr 1.989,00
(Priset inkluderar moms)
B Vertigo Georgina utetäcke med avtagbar hals 250 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
B Vertigo Georgina utetäcke med avtagbar hals 250 g
kr 1.193,40
kr 1.989,00
B Vertigo James grimma
kr 399,00
B Vertigo Georgina utetäcke med avtagbar hals 250 g
Beskrivning

Beskrivning

Ett mellantjockt utetäcke med avtagbar hals gör det till ett mångsidigt och användbart täcke.


Elegant B Vertigo djupblå färg och klassisk stil ger detta mellantjocka täcke en snygg look samtidigt som du får alla funktioner och den kvalitet du förväntar dig av den här toppmodellen. Den avtagbara halsen är extra bonus på detta skyddande täcke, och används när det behövs extra värme när vädret ändras. Tänk dig att din häst går lugnt och äter gräs när en storm närmar sig. Med den här halsen på täcket kan din häst vara ute längre i tuffare och blötare väder.


Egenskaper:


 • 1200D ripstop-material på utsidan
 • 210T foder
 • 250 g polyfill-vaddering
 • Vattentätt
 • Andasfunktion
 • Vindtät
 • Avtagbar hals
 • Halsdelen är fastsatt med ett enkelt system
 • Neoprendel vid manken för att undvika skav
 • Foder vid bogen för att förhindra skav
 • Nickelpläterade spännen med graverad logo
 • Avtagbara bensnören
 • Höga bogveck för god rörelsefrihet
 • Stort svansskydd med reflextejp för säkerhet
 • Smart svansrem med clips och gummiöverdrag för enkel rengöring
 • Extra 200 g vaddering vid bogar och manke för att undvika tryck

Teknisk beskrivning:


Skal: 1200D ripstop-material. Foder: 210T polyester. Vaddering: 250 g polyfill.
5000mm / 5000mvp.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Lufttorka för att behålla formen.


Användning:


När du inte vill investera i flera olika täcken, är detta mångsidiga kombinationstäcke ett utmärkt val. Ta av halsen när det blir varmare dagar. Använd som lager med ett annat täcke när det blir kallare väder.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Produktens kvalitet motsvarar inte priset
2 Gillar

För att jag redan har köpt kända och ansedda varumärkesomslag kan jag göra jämförelsen och säga att den här produkten inte motsvarar försäljningspriset. Spännet är av låg ände, bandets tyg är också och det finns inget skydd för manken för att undvika friktion. Jag rekommenderar den här produkten, vilket absolut inte är försäljningspriset.

Nöjd med mitt köp
0 Gillar

Förtjusad med mitt köp Superb omslag som presenterar väl och solid Mina tre hästar är utrustade med. Trevligt och hållbart skydd och bra valuta för pengarna. Glad över detta köp.

Hög kvalitet
0 Gillar

Jag var verkligen imponerad av kvaliteten på detta filt genom hela massor av små detaljer från svanssladden till remmarna. Gusset är fantastiskt - min kille har en genomsnittlig varmblodsbyggnad med en stor axel och hög manken. Knallen passar väldigt bra och jag är inte bekymrad över axelgnuggar. Jag har bara en nackdel, nackfästet är lite stort runt. Min häst har inte en enorm nacke så det kan bara vara så, men den har bara två justerbara inställningar. Jag tycker också att den går väldigt rymlig, min häst är vanligtvis 80 eller 81 och jag beställde 81 och den är lite stor.

Jag rekommenderar inte
0 Gillar

Jag blev besviken över den produkt som är kvar till ett visst pris. Sömmar som håller nackskydden rivna på två månader. lockets botten drar bort hårstrån på filtens storlek respekterades från de centrala remmarna är för lösa, till och med täta till det maximala tygets inre tyg Den yttre beläggningen ser fast ut Filtan gjorde två månader RIP

Bekämpa däcket väl
0 Gillar

Bekämpa det fina däcket som passar bra och samtidigt är trevligt och hållbart, varade under ett år och fortfarande lika vattentätt och behagligt för hästen, inget gnagande efter mycket användning heller, toppdäck.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.