JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu
-10%

Bucas Freedom Turnout 150 g

Produkt-ID: 300448

kr 881,10
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Freedom Turnout 150 g
Välj storlek Storleksguide
Bucas Freedom Turnout 150 g
kr 881,10
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Bucas Freedom Turnout 150 g
kr 881,10
kr 979,00
Bucas Freedom Boots
kr 791,10 kr 879,00
Bucas Freedom Turnout 150 g
Beskrivning

Beskrivning

Freedom Turnout-täcket ger valuta för pengarna med garanterad Bucas-kvalitet.Freedom Turnout-täcket har ett skal av 600 denier RipStop och finns i tjocklekarna Light-Weight Turnout, Medium med 150 g stoppning och Extra med 300 g stoppning.Freedom Turnout finns även i modellerna Classic Cut och Full Neck med hals där halstäckena har tjocklekarna Medium och Extra med 150 g stoppning.Väldesignat, lättanvänt och tillgängligt i marinblått året runt samt i olika spännande säsongsfärger: Samba röd och Jade grön under vintern 2014. Våren 2015 finns Freedom Turnout Light i färgerna Cherry rosa och Hedge grön.


Egenskaper:


  • Vattentätt RipStop-skal med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Kryssgjordar
  • Fästen för bensnören
  • Finns i modellerna Classic Cut eller Full Neck med hals

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Freedom Bucas 150g utomhusfilt
0 Gillar

Mycket bra täckning som jag redan vet. Plusen är fodret på vilket håren inte klamrar fast, till skillnad från fleecefodret. Synd att det inte finns några lårband som säljs med. Attraktivt pris eftersom jag hade en mycket bra reduktion.

BUCAS Frihet 150 g valgräns
1 Gillar

Filten har utmärkt kvalitet, är vattentät, torkar snabbt, är väl färdig, har absolut fasta sömmar. 150 g-filten är idealisk för hästar som inte är rivna som vinterfilt för bete. Innehåller också "roliga strider" bra. "bucas" rekommenderas alltid starkt!

Storlek: Normal
Bucas valdeltagande 150 g
2 Gillar

Filten sitter mycket bra med min kraftfulla Paint Horse. Den normala Bucas Turnout är snitt som en högnäck, så halsringningen är inte för långt borta, barockhästar med mycket nacke kan ha problem, men med min normala nackfärg passar den perfekt. Tyvärr kan jag inte säga så mycket om tårmotstånd eftersom min häst för närvarande står på en enda paddock. Taket har alltid förblivit tätt även i kraftigt regn och snö. Den bästa filten jag någonsin haft, även pris / prestanda-förhållandet!

Storlek: Normal
Bucas Turnhout 150gr
0 Gillar

Trevligt robust filt för mellan (mellan regn och vinterfilt) valt för Bucas på grund av kvalitet. Köpt genom Horze på grund av pris. Leveranstiden var 2-8 dagar och det var en mindre nackdel, under tiden körde jag fram och tillbaka för att byta filtar, men ja lyxproblem, kunde ha beställt det tidigare. Storleken är perfekt för vår sto, 205, var förbryllande eftersom Bucas tittar på den från manken. (155 så) Dessutom inga benband utan en bit sträng. (Men magbälten) Trevligt robust, välmonterad filt, som är mindre benägna att bli smutsig än mina andra filtar. (Huruvida hon rullar mindre nu är också möjligt)

Storlek: Normal
Bucas Freedom
0 Gillar

Fantastiskt bra täcke - lätt, bra passform, inga skav och torkar fort.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.