Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro Alaska Combo vintertäcke

Produkt-ID: 24054

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Alaska Combo vintertäcke
Beskrivning

Beskrivning

Extra varmt kombivintertäcke i ny design som täcker hålet vid bogen som de flesta kombitäcken har. Högt halstäcke med kardborreremmar. Dubbel bogknäppning med snabbknäppen. Töjbara kryssgjordar. Töjbara bensnören. Svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar.


Teknisk beskrivning:


Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, stoppning: 300 g polyester. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Varm rekommendation :-)
1 Gillar

Jag rekommenderar starkt detta däck. eftersom det har uppfyllt mina förväntningar om ett hållbart, vattentätt och generellt bra däck med en super passform :-)

Feedback på filt)
1 Gillar

Bra material, varmt och bekvämt att använda!)

Mindre fel
1 Gillar

Mycket nöjd med däcknätet! Har levt 100% enligt mina förväntningar vad gäller allmän slitage och vattentätning. Ännu har min häst inte blötläggts. Emellertid är remmarna för montering av svansbandet väldigt dåligt sydd på. Har haft två av dessa omslag, och på båda har de sydd på remmarna till ringarna till svansbandet när hon har rullat ... Lite irriterande att behöva sy på dem om och om igen.

liten
1 Gillar

Filtstorleken mycket liten 1 till 2 storlek nedan. Mycket svag. Bra skydd på nacken (nacken går ganska högt och luften går inte genom bröstet)

Mycket lycklig!
0 Gillar

Trevligt och varmt filt som passar perfekt på mitt lilla varma blod. Så här har du en bra täckning till ett rimligt pris :)

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.