Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Finntack Pro Alaska vintertäcke

Produkt-ID: 24088

kr 899,10
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finntack Pro Alaska vintertäcke
Välj storlek Storleksguide
Finntack Pro Alaska vintertäcke
kr 899,10
kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Alaska vintertäcke
Beskrivning

Beskrivning

600 D polyestertäcke med 300 g stoppning. Bogknäppningen justeras lätt med två snabbknäppen för snabb hantering. Kommer med kryssgjordar, avtagbara och töjbara bensnören samt svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar.


Teknisk beskrivning:


Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, stoppning: 300 g polyester. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

vinter Mattor
0 Gillar

Lätt, varmt och vattentätt vinterdäck med halvhög hals. Min häst, som vanligtvis använder 135, var tvungen att ha 145, så de är lite små i storlek. Hästen fick lite gnagga på toppen av fogen på bågsplitten, och den fick lätta hål i den. Men allt en toppdäck.

Storlek: Normal
Stor vinterfilt!
0 Gillar

Stor varm filt för vintern! Kvalitativt gjord, remmar under bakbenen, svansen, under magen. Älskade det! Hon satte sig som en handske.

Storlek: Normal
Riktigt nöjd
1 Gillar

Bästa täcket! Håller ihållande regn/snö. Har en perfekt passform. Så nöjd och köper bara avalance i forts.

Storlek: Normal
Bra vinterfilt Finntack Pro Avalanche
0 Gillar

Jag älskar min häst och försöker ge den maximala uppmärksamhet, inklusive att köpa lämplig ammunition. För att min häst skulle känna sig bekväm under vinterperioden, bestämde jag mig för att hämta ett kvalitetsfilt till henne. Jag tittade på alternativ till priser och valde vintern Finntack Pro Avalanche. Förutom priset gillade jag dess egenskaper. Hon är spektakulär, hon är riktigt varm och av hög kvalitet. Jag är nöjd med mitt köp och hästen visar att hon hade en filt precis i tid.

Storlek: Stor
Kvalitet sak
0 Gillar

Cool filt! Det viktigaste är att hästen är varm, inte stör och inte gnuggar någonstans. Karbiner är stark, tät polyester. Tvättade två gånger på mild tvätt, hon dog ingenting. Som ny.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.