SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horseware Amigo Bravo 12 Plus utetäcke Med Disc, 250g

Produkt-ID: 320368

kr 1.999,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Amigo Bravo 12 Plus utetäcke Med Disc, 250g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Amigo Bravo 12 Plus utetäcke Med Disc, 250g
kr 1.999,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Horseware Amigo Insulator, 200g
kr 899,00
Horseware Amigo Bravo 12 Plus utetäcke Med Disc, 250g
Beskrivning

Beskrivning

Detta mellantjocka täcke har Disc front-knäppning.


Ett starkt och hållbart ytterskal håller din häst varm och bekväm ute i hagen i typiskt vinterväder. Den höga halsdesignen med Disc front-knäppning ger en välsittande passform och eliminerar tryck på manken för god rörelsefrihet när hästen betar. Det speciella glansförstärkande polyesterfodret kommer faktiskt att förbättra kvaliteten på hästens päls.


Egenskaper:


 • 1200D polyesterskal
 • Vattentätt
 • Andasfunktion
 • Polyesterfoder med 250 g fiberfyllning
 • SureFit-halsdesign
 • Disc front-knäppning
 • Bogveck
 • Reflexdetaljer
 • Kryssgjordar
 • Glansförstärkande polyesterfoder
 • Öglor för hals och liner
 • Med avtagbar hals

Teknisk beskrivning:


250 g fyllning.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Liten i storlek
0 Gillar

Trevligt däck som är litet i storlek. Bra stängningssystem i boken, men jästen borde ha varit benstoppare bakom. Halsen var för bred för mitt varma blod och håller inte upp i regnigt väder under övergången mellan däck och nacke. Hästen har använt däcket i 5 dagar och har allt redo för att få hål i det.

Storlek: Normal
liten storlek
1 Gillar

Liten storlek, för min sto 1m58 till manken måste jag ta 145.

Storlek: Normal
Stark filt
0 Gillar

Mycket vacker och särskilt stark filt. Där min häst vanligtvis skadas filtarna inom en vecka, finns det inget hål i den. Halsen är bara för lång för min häst, jag borde ha beställt den separat för perfekt storlek. Filtet förblir också på plats, även efter rullning flera gånger och fodersystemet är också trevligt.

Storlek: Normal
Amigo Bravo 12 Plus t / 0 med skivens utomhusmatta
0 Gillar

Jag beställde ett varp till min stora sh-ek, som aldrig hade varit ordentligt sittande förut. Stoet har en höjd av 165 i manken, en lång kropp och en mycket massiv nacke. Varpen sitter riktigt bra och ger flexibilitet för både axlar och nacke. Jag kan varmt rekommendera

Storlek: Stor
Bra däck!
0 Gillar

Den är något smal, men sitter perfekt på min smala isländare! Emellertid är halsen något lång, så att halsen förblir över öronen. Annars ett bra, hållbart och vattentätt däck som alla hästar här på gården så småningom kommer att få. Mycket bekvämt när du också kan kombinera det med foder

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.