SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-15%

Horseware Rambo Duo täcke, 400g

Produkt-ID: 301905

kr 4.071,50
kr 4.790,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horseware Rambo Duo täcke, 400g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Rambo Duo täcke, 400g
kr 4.071,50
kr 4.790,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Rambo Duo täcke, 400g
kr 4.071,50
kr 4.790,00
Horseware Rambo Duo hals 100 g
kr 829,00
Horseware Rambo Duo täcke, 400g
Beskrivning

Beskrivning

Det ultimata allroundtäcket med avtagbar liner, tillverkat av 1000 denier vattentät ballistisk nylon med andasfunktion.


Egenskaper:


  • Det starkaste och mest hållbara utegångsmaterialet på marknaden
  • 1000 denier vattentät ballistisk nylon med andasfunktion, antistatiskt och antibakteriellt polyesterfoder på både yttertäcke och liner.
  • Fyllningen är termobunden fiberfyllning som ger längre värmeisolering

Teknisk beskrivning:


1000 denier vattentät ballistisk nylon med andasfunktion, SureFit-halsdesign, V-front halsknäppning, bogveck, reflexband, svanssnöre som är enkelt att hålla rent, hals och liner-öglor, 3 säkra kryssgjordar, glansigt polyesterfoder. Levereras med 100 g utsida, avtagbar 100 g hals och avtagbart 300 g foder.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfekt passform på krallig kossehäst
1 Gillar

Rambo är det enda täcket som sitter rätt på min lilla kortryggade men grova häst. Detta är första gången jag provar med hals, har haft wug tidigare, men det var bra passform för henne även på halsen. På andra märken brukar hon försvinna in i halsen med öronen. Jag köpte när det var rea på just hennes storlek, 130. Annars är priset väl högt. Jag hade tyckt det var mer prisvärt med en tunnare liner. 300g behövs väldigt få dagar då skalet har 100g fyllning. En liner på 100g el 200g hade känts mer användbar.

Super Mattor
0 Gillar

Detta har varit och är fortfarande mitt absoluta favoritdäck! Mycket trevligt att titta på, super fit och bra detaljer. Min häst frös aldrig med detta däck och tack vare fodersystemet kunde jag anpassa det precis som jag ville ha det, utan att behöva byta däcket och sådant. Gillar också att nacken är avtagbar för när vädret är väldigt fint kan du bara haka av fodret och halsen och hästen kommer då att känna sig bekväm. Och för att inte nämna de användbara reflexdetaljerna både fram och bak! Då visade jag åtminstone att om hästen bröt ut från staketet sågs den i både ljus och mörk. Det enda som var lite dumt var att det inte fanns ett så bra alternativ i framsidan, men det kan jag bortse från när allt annat är perfekt;) Jag sålde mitt däck när jag sålde den häst den tillhörde, och nu när jag har fått ny häst, gissa vilken däck som finns på inköpslistan för nästa säsong ?!

Storlek: Normal
Världens bästa varp
0 Gillar

Jag blev trött på att köpa billiga varp flera gånger om året, flera för olika väderförhållanden. Priset på Rambo Duo var lite fruktansvärt, men i slutändan har det praktiskt taget fyra varp: 100g yttre ull, yttre ullhalsring, tjock yttre ull för hård frysning i kombination med foder, plus ett foder med varpbälte om det behövs. För oss är 300g-fodret kanske lite för tjockt, så jag köpte också 100 g-fodret, vilket förmodligen är mer användbart i de milda vintrarna i södra Finland. Varpen sitter väldigt bra - samma sak kan inte sägas om Bucas Smartex, till exempel i samma prisklasse, som inte alls satt på min tunnformade ek, men alltid vände sig till andra sidan. Rambo Duo är också ett vackert varp och får Plus från reflektorerna och de nya magsläpparna. Dessutom kommer varpen med en 3-årig vattentät och andningsbar garanti från fabriken. Jag rekommenderar!

Storlek: Stor
Favorit!
0 Gillar

Mitt absoluta favoritdäck! Vidarebefordrade allt försäljningsväder. Jag köpte med ett extra foder och sedan kunde jag kombinera tjockleken precis som jag ville. Mycket bra passform och mycket bra kvalitet!

Storlek: Normal
Fantastic !!!
0 Gillar

Jag köpte Rambo Duo för min 1: s ponny (smal normal ny skog), och nu - ett år senare är det fortfarande som nytt! Den älskar däcket och älskar idén att sätta foder under det yttre däcket. !! Älskar det! <3

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.