Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-12%

Horze Nevada mellantjockt utetäcke, 200 g

Produkt-ID: 24574

kr 959,20
kr 1.090,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Nevada mellantjockt utetäcke, 200 g
kr 959,20
kr 1.090,00
Horze Nevada halsdel 200 g
kr 459,00
Horze Chicago set med grimma och grimskaft
kr 179,00
Horze Nevada mellantjockt utetäcke, 200 g
Beskrivning

Beskrivning

Det här mellantjocka täcket är ett måste och perfekt för användning när årstiderna skiftar.


När ett lätt täcke är för tunt och ett traditionellt utetäcke för tjockt, så behöver din häst en kompromiss. Detta täcke är perfekt när årstiderna skiftar. Breda bogveck ger rörelsefrihet för bus och språng, eller när det är dags att rulla sig i snön. Det här utetäcket är mycket prisvärt och perfekt när vädret är oförutsägbart på våren eller hösten.


Egenskaper:


  • Mellantjockt täcke för dagar med skiftande temperaturer
  • Dubbel frontknäppning med snabbhakar
  • Dubbla kryssgjordar
  • Långa bogveck
  • Svansskydd
  • Töjbara bensnören
  • Horze Z-logo

Teknisk beskrivning:


1200D ripstop 100 % polyester. Fyllning: 200 g. 3000 mm/3000 mvp.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Låt lufttorka.


Användning:


Mycket prisvärt täcke för varmare väder. Hållbart och starkt täcke för de lite varmare vinterdagarna.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Kärlek Kärlek Kärlek!
5 Gillar

Det är faktiskt min första gång att köpa en produkt härifrån, så jag bestämde mig för att ge den en bild eftersom allt jag hela tiden såg på varje webbplats jag var på var annonser för Horze .. Jag köpte det här för mitt fullblod, (jag bor i bergen i PA och det blir riktigt kallt för honom) att inte veta vad jag kan förvänta mig ... Och jag är faktiskt kär i hur det passar och hur varmt det håller min pojke! Och det kostade mig inte en arm och ett ben! Han älskar det, om jag säger det för honom! Jag skulle rekommendera detta för alla som letar efter en bra filt, särskilt något att hålla på en inte så fluffig eller klippt häst för de kyliga dagarna! Ps- för de som undrar, min häst bär normalt en 76 täcke (16,3 hh TB), men 75in passar fortfarande lika trevligt / samma !! Förhoppningsvis hjälper det!

Trevligt men lite för stort?
1 Gillar

Trevligt filt men går lite stort. Min häst bär vanligtvis 80-81 och jag känner att en 78 skulle ha passat bättre. (Han har en annan stabil matta under). Robust enkel och fin. De främre klämmorna gör det lättare att fästa.

Bra alternativ filtar
1 Gillar

Jag bestämde mig för min häst att köpa en filt promenader i butiken Horze. Det här är inte första gången jag gör en beställning här, så jag är 100% säker på kvaliteten på varorna. Jag valde en filt Horze Nevada eftersom den passar för säsongen, och kostnaden är inte hög. De unika fördelarna med denna modell: dubbla spännen på bröstet med karbiner, inte särskilt tunga och en utmärkt kompromiss mellan lätta och tunna hästfiltar och vanliga tunga.

Hög kvalitet filt för lite pengar
1 Gillar

Gör ett mycket bra intryck av hög kvalitet. Det faller lite stort - ett ungt antal är nog nog

Mycket lycklig! Torr & varm häst!
0 Gillar

Mycket nöjd med passformen, titta på däck. Ligger bra på hästen, gillar att det är lite längd i den så täcker korsningen och den övre delen av svansen väl. Trevliga passningsalternativ med remmarna. Håller hästen torr och varm, vattnet "skalar" av och är något fuktigt inuti efter en dag med kraftigt regn i väster. Tummen upp!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.