Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-15%

WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard hals Medium 220g

Produkt-ID: 313397

kr 832,15
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard hals Medium 220g
Beskrivning

Beskrivning

Klassisk stil till ett bra pris. Nya WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard Medium är av starkt och hållbart 600 denier ripstopytterskal med avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion. 210 denier Oxford-polyesterfoder, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, justerbar, dubbel frontknäppning, justerbara och avtagbara bensnören, låga, dubbla kryssgjordar, svansskydd.


Teknisk beskrivning:


220g fyllning.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

weatherbeeta täcka
1 Gillar

Som alla weatherbeeta-täcker är det perfekt

Mycket lycklig
0 Gillar

Mycket nöjd med passformen och storleken på denna täcke för min fjäder :) Slät tyg inuti så att det inte blir mycket hår vid rengöring.

Stor i storlek
0 Gillar

Denna filt var stor i storlek och alldeles för bred i halsen på min lusitano.

Uppfyller mina förväntningar
0 Gillar

Meddelande för en punktlig användning på eldig häst i ängen .. som älskar att rulla. Perfekt passform Normal storlek, jag behöver fortfarande 140 och litet märke erbjuder 6'3 Mycket bra kvalitet, väl vattenavvisande. Jag skulle ha föredragit elastiska band istället för tunna remmar för lårbanden eftersom syningen inte höll ... utan tyngdkraften .. Jag återlämnade en knut och allt är ok.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.