Spara 15 % på valfri produkt från Horze och B Vertigo *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-15%

WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi Heavy med avtagbar hals 360g

Produkt-ID: 313419

kr 2.653,00
kr 3.790,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi Heavy med avtagbar hals 360g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi Heavy med avtagbar hals 360g
kr 2.653,00
kr 3.790,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi Heavy med avtagbar hals 360g

Beskrivning

Det tightaste täcket vi någonsin har gjort. Nya WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi är en av toppmodellerna i kollektionen och är fullmatat med egenskaper. Ett matchande svettäcke i fleece med standardhals medföljer.
Detta supertäcke har nya WeatherBeeta Cozi guard för oslagbart skydd av bringan. Det är avtagbart och med en vattentät snäv passform för ultimat värme och skydd, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, justerbart magskydd för extra komfort och värme, vadderade, elastiska, justerbara och avtagbara bensnören för en säker och bekväm passform, bogveck med Freedom-system en ultimat rörelsefrihet, stort svansskydd med 2-delsdesign för bästa passform, mycket starkt och tåligt ytterskal i 1680 denier ballistisk nylon med vattentät Telfon-beläggning med andasfunktion, frontknäppning med snabbhakar för maximal justerbarhet, poly-fyllning och reflexer på bogveck och svansskydd för extra synlighet.


Teknisk beskrivning:


360g fyllning.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (2)

Genomsnittligt betyg

3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!