Cyber Monday - spara upp till 70 %!
Spara nu
Utfodring & vattning

Utfodring & vattning

Det är viktigt att hålla foderhinkarna rena och inte dela dem mellan flera hästar för optimal hälsa. Vattenhinkar gör det enkelt att ge friskt och rent vatten till törstiga djur.
37 artiklar

Foderbord håller fodret borta från marken och gör din häst glad.

Ett korrekt monterat och placerat foderbord är ett säkert verktyg för utfodring av din häst. Alternativen från Horze är lätta att rengöra och ger ett naturligt sätt för daglig utfodring. Starka, robusta plastfoderbord är idealiska för kraftfoder och tillskott. Bärbara alternativ såsom foderkrubbor är idealiska för att mata i hagen. Ett monterat, enkelt foderbord i plast är praktiskt och lätt att använda, och håller grovfodret på plats. Den fasta konstruktionen ger ett säkert alternativ till att ha grovfodret löst på marken. Hönät är ett smart sätt att utfodra och förvara hö i transporten.

Vattna din häst med lätthet med hinkar och vattenkoppar för alla behov.

Vattenkoppar är praktiska och ger automatisk dosering. Ett rent vattenflöde gör att hästarna kan dricka när de har lust, vilket är bekvämt för oss men samtidigt har vi inte kontroll på om och hur mycket de dricker. En enkel, robust plasthink är ett traditionellt alternativ när du behöver veta exakt hur mycket din häst dricker. Ett stall får aldrig tillräckligt med vattenhinkar och Horze har färger och stilar för att passa dina behov. Stark och hållbar plast är perfekt i vinterkylan eller sommarvärmen och spricker inte eller ändrar form. En standardhink med en platt sida rymmer ca 19 liter vatten. Plastkonstruktionen är lätt att rengöra och kan enkelt hängas i boxen på en lättmonterad krok.

Köp Utfodring & vattning på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Utfodring & vattning på horze.se nu!