Det du behöver för flugsäsongen
Uvex
Uvex

Uvex

Uvex erbjuder ett omfattande utbud av skyddsutrustning för ryttare. I sortimentet ingår ridhjälmar, ridhandskar och tillbehör som körglasögon. Med produkter från Uvex är du alltid maximalt skyddad när du rider.
49 artiklar
Köp Uvex från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Uvex står för säkerhet

Säkerheten kommer först med kvalitetsprodukter från tyska tillverkaren Uvex. Hjälmar, handskar, skyddsglasögon och solglasögon ser till att ryttare och kuskar skyddas vid utövandet av sina respektive discipliner. EPS-skal och justerbara selar gör Uvex-ridhjälmarna säkra och bekväma. Det stora urvalet av ridhjälmar från denna världsledande leverantör inom säkerhetsutrustning betyder att det finns en perfekt hjälm för varje ryttare. Det finns ridhjälmar från moderna, trendiga stilar med kristallaccenter till enklare modeller för unga ryttare.

Passform, säkerhet och funktion

Uvex-ridhjälmarna är gjorda med ett justerbart storlekssystem (IAS 3D) som gör att de passar alla huvudformer. Fast Adapting System (FAS) håller ridhjälmen på plats och hjälper till att skydda huvudet. Uvex-ridhjälmarna finns i flera former, färger och ytskikt för att tillfredsställa alla ryttare. Du kan vara säker på att dessa ridhjälmar sätter säkerheten i första hand, samtidigt som de är snygga att ha på sig. Ridhjälmarna är lätta och har foder med andasfunktion, så det finns ingen ursäkt att inte använda dem, ens på de varmaste dagarna. Det hållbara ytterskalet gör Uvex-ridhjälmarna mycket tåliga och mindre benägna att spricka eller skadas vid slag, och ger dig både trygghet och säkerhet när du rider.

Uvex ridhjälmar produktlinjer och modeller

Uvex erbjuder fyra olika designer av ridhjälmar. Den mest eleganta varianten är Uvex Suxxeed, den här ridhjälmen är särskilt populär bland dressyrryttare. Den finns i olika utföranden, till exempel med Alcantara-överdrag, läderdekor eller med glittrande Swarowski-stenar. Den perfekta hjälmen för alla tillfällen är Uvex Perfexxion ridhjälmen, den här hjälmen finns i olika färger som blått, beige eller svart och erbjuder optimalt skydd för varje ridtur. Om du letar efter det bästa priset är Uvex Exxential ridhjälmen det rätta valet för dig och passar därför både för nybörjare och avancerade ryttare. Sist men inte minst erbjuder Uvex även ridhjälmar för barn, Uvex Onyxx-modellerna är särskilt lämpliga för barn och finns i ponny-, prinsess- eller glitterlook

Ridhanskar från Uvex

Uvex ridhandskar finns i flera färger och stilar för att passa varje ryttare och kusk. Ridhandskarna passar, både bokstavligt och bildligt, som en handske och ger god känsla för tyglarna och skyddar samtidigt från slitage. Tvåtonade, vackra läderhandskar är valet för internationella kuskar, inte bara för att de är eleganta och tåliga, utan också för att de skyddar och är mjuka. Tvättbara ridhandskar med andasfunktion är perfekta för vardaglig ridning eller när du är i stallet. De är prisvärda, lättskötta och snygga. Till vinterridningen är det viktigt med värmande Thinsulate-foder och fuskpäls för en modern stil.

Skyddsglasögon från Uvex

Uvex Kör- och skyddsglasögon är viktiga för att skydda ögonen från både sol och skräp. Sol- och skyddsglasögon från Uvex är inte bara snygga, utan också hållbara, trendiga och bekväma. Linserna är utformade för optimal sikt och högskyddande mot UV-strålar. Uvex-glasögonen har bekväma paddar vid näsan för användning hela dagen. Skadliga solstrålar och reflektion från snö eller vatten studsar bort och håller dina ögon friska och skyddade. Uvex har en stil som passar dina behov och de flesta bågarna är justerbara för en anpassad look och känsla.

Horze är stolt att kunna erbjuda ryttaren denna kollektion från Uvex, oavsett disciplin.