« Retur / / /

uvex Uvex Exxential II MIPS-hjälm

RRP: -15% Rabatt
1.614,15 kr
RRP: 1.899,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 3 )
Spara 200 kr EXTRA på din order
Kopiera koden: SPRING-HZ
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 02.04.2023.
Färg: Black
Black Uvex Exxential II MIPS-hjälm
DB/AB Uvex Exxential II MIPS-hjälm
Storleksguide
Storlek A
XS-S 52-55 cm
S-M 55-57 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Uvex exxential II MIPS sätter nya standarder när det gäller vikt, komfort och säkerhet. För första gången har den sportiga allroundaren det höj- och sänkbara Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), som ger extra skydd mot rotationskrafter vid sido- eller vinklat fall.

Njut av maximal säkerhet: uvex exxential II MIPS kombinerar lättviktsegenskaperna hos en in-mould-hjälm med det beprövade Multi-Directional Impact Protection System (MIPS). Tanken bakom MIPS, som utvecklades i Sverige, är att skydda hjärnan från rotationsrörelser i händelse av en olycka. För att uppnå detta är ett rörligt andra skal monterat inuti uvex exxential II MIPS mellan den inre stoppningen och hjälmens yttre skal. Den sitter direkt på huvudet och kan justeras för optimal höjd och bredd. Kompletterande skydd: Om ryttaren landar i en vinkel under ett fall överförs inte den resulterande rotationskraften till huvudet utan avleds av det inre MIPS-skalets rörelse. Dessutom garanterar den ergonomiska hjälmdesignen med sitt djupt skurna hjälmskal ytterligare skydd mot stötar i det bakre delen av hjälmen. En riktigt smart funktion är utskärningen för hästsvansar, som gör hjälmen mycket bekvämare för ryttare med långt hår.

Egenskaper:

  • MIPS
  • Lättvikts
  • Fulländad bärkomfort
  • Hästsvans skärning

Produkt-ID: 335305

Läs recensioner:

Färg: