Uvex Ridhjälmar

Uvex Ridhjälmar

16 artiklar
Köp Uvex Ridhjälmar från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Uvex ridhjälmar

Säkerhet först i alla situationer! Oavsett om du är på ridbanan för en dressyrlektion, hoppträning eller är ute för att träna fälttävlan, om du är professionell ryttare eller fritidsryttare: en ridhjälm bör alltid vara din följeslagare. Och inte vilken hjälm som helst, utan en hjälm som passar och har en säker knäppning, eftersom det är det enda sättet att verkligen skydda huvudet vid ett fall. Men hjälmen ska inte bara passa, du ska också känna dig bekväm i den. Ridhjälmarna från Uvex har ett brett utbud av extrafunktioner som gör din ridhjälm så bekväm som möjligt, även i den varma sommarsolen.

Uvex - Säkerhet och innovation

Uvex arbetar alltid för att kombinera maximal säkerhet med komfort och design. Alla ridhjälmar uppfyller de gällande säkerhetsnormerna och vissa modeller som Uvex Exxential Mips eller Uvex Elexxion Tocsen har ytterligare säkerhetsaspekter. Alla ridhjälmar från Uvex kan justeras med hjälp av ett vridhjul på baksidan, så att hjälmen passar ordentligt och inte glider. Dessutom är hakremmen justerbar i längd och mjukt vadderad. Se till att den stängda remmen inte kan skjutas över hakan, annars kan hjälmen glida i händelse av ett fall. En annan aspekt av ridhjälmar är ventilationen, särskilt på sommaren är en välventilerad ridhjälm behaglig att ha på sig. Sist men inte minst bör du naturligtvis gilla din ridhjälm. Hos Uvex kan du välja mellan olika hjälmformer (mer rund eller mer oval) och mellan blankt, matt eller velourläder. Om du är mer djärv kan du välja moderna modeller med olika färger eller glittriga ridhjälmar som är dekorerade med glittrande kristaller. Vissa modeller, som Uvex Suxxeed, har även ett antibakteriellt och tvättbart innerfoder eller Uvex Exxential har en utskärning för din hästsvans genom vilken du kan dra din hästsvans.

Dags för en ny Uvex-hjälm

Du bör byta hjälm efter ett fall senast, men även en högkvalitativ hjälm som aldrig har råkat ut för ett fall bör bytas ut inom åtta år. Vi har ett stort utbud av fantastiska ridhjälmar så det är lätt att hitta en ny Uvex ridhjälm hos oss, den enda svårigheten är att välja vilken design och modell du gillar bäst.