Vår & höst ridjackor barn

Vår & höst ridjackor barn

Sportig och snygga barnridjackor i alla storlekar. Barnridjackorna finns i trendiga färgglada mönster och är designade för den eleganta unga ryttaren.
13 artiklar

Köp Vår & höst ridjackor barn på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Barnridjackor ser fantastiska ut och finns i alla storlekar

Barnridjackor är perfekta för satsande unga ryttare som vill visa upp sin Horze-stil. Utöka ditt barns ridgarderob med enkla ridjackor som till exempel en varm fleecejacka. Den välgjorda kvaliteten på våra barnjackor, som fleecejackorna och övriga textiljackor, är som små kopior av de vuxnas storlekar med perfekt passform och design för unga ryttare.

Ridjackor i juniorstorlekar ser perfekt ut i sadeln eller på stan.

Välj en snygg Horze-ridjacka från vår kollektion till ditt barn för att hålla honom eller henne varm året runt. Fleecejackor med blixtlås eller vindtäta skaljackor i nylon är utmärkta val som skyddar lika bra som de ser bra ut. Utöka ditt barns garderob med en sportig stil med hjälp av våra snygga jackor som är specialtillverkade för att passa barn. Härliga loggor och märken pryder många av stilarna medan fickor och blixtlås utgör de extra detaljerna som förväntas av en kvalitetsjacka från Horze.