Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Noble Equestrian Cheval vattentät jacka

Produkt-ID: 316507

kr 1.749,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian Cheval vattentät jacka
Beskrivning

Beskrivning

Regn kommer aldrig stoppa dig igen med denna Cheval vattentäta jacka med fullt förseglade sömmar. Huva som kan vikas ner i kragen med dragkedja när du inte behöver den.packbar huva stows prydligt i ficka med blixtlås i kragen när du inte behöver det. Komplett med justerbar midja och tillbakavikt fåll för att hålla dig torr.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stor jacka
0 Gillar

Har jackan 10 dagar på Island i alla väder (storm, regn, hagel) kan testa u. hon håller vad hon lovar. Ser elegant ut, håller dig varm och lämnar absolut ingenting i det hällande regnet. Liten nackdel: De bakre luckorna har inga snäppar eller blixtlås.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.