Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Vårdprodukter för ryttare

Knästöd och ryggstöd ger dig det extra stödet som du behöver för att prestera ditt bästa vid rehabilitering efter skada. Köp knästöd och ryggstöd från Horze för din rygg och dina knän.

Dina filter:
19 artiklar

Knäskydd till hjälp för den aktiva ryttaren.

Använd knäskydd för att lindra smärta och öka flexibilitet och rörelsefrihet när du rider. Knäskydden ger lite extra säkerhet och stöd samtidigt som ryttaren kan återhämta sig från en skada. Ta hand om ett ömmande knä eller förhindra ytterligare skada när du rider med detta milda, elastiska knäskydd av neopren. Knäskyddet har andasfunktion och är idealiskt för ridning i alla väderförhållanden.

Ryggskydd för stöd till den aktiva ryttaren i sadeln.

Ryttare på alla nivåer kan ibland behöva lite extra stöd och ett ryggskydd från Horze är svaret. Oavsett om du återhämtar dig från en skada eller vill förhindra smärta, kan ett ryggskydd vara lösningen. Ett ryggskydd, när det används med försiktighet, ger dig säkerhet och komfort i sadeln. Ryggskyddet bör passas in väl och inte hindra rörelsefriheten eller flexibiliteten, och tillåta dig att rida säkert. Material med andasfunktion och gott om stretch ger stöd utan att bli bylsigt.