JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track bäddmadrass

Produkt-ID: 44301

kr 946,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Back on Track bäddmadrass
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track bäddmadrass
kr 946,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track bäddmadrass
Beskrivning

Beskrivning

Bäddmadrassen är bra för den som lider av ryggsmärta eller har allmänt ont i kroppen. Många användare upplever att de sover djupare och vaknar mindre stela i kroppen. Den är gjord för att neutralisera temperaturskillnader och är lika skön att sova på sommar som vinter. Bör användas med Back on Tracks bomullslakan för maximal effekt.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fuskpäls madrass
0 Gillar

Denna produkt är en topp med pälsmadrass med gummiband. Det är INTE ett lakan som anges i beskrivningen. Det är därför produkten går tillbaka. Om själva madrassdynan kan jag inte ge någon information, eftersom de inte kom i bruk. Utförandet är bra.

Vilken underbar produkt!
0 Gillar

Jag har nu sovit tre nätter på den här madrassen och jag vill inte vara utan den längre! Vilken lättnad för muskel- och ledproblem! Jag var skeptisk i början, men märker att produkten levererar vad tillverkaren lovar: den slappnar verkligen av muskler och leder och ger därför smärtlindring. Botten är gjord av syntetisk ull, den övre är gjord av infrarött reflekterande material. På grund av de elastiska hörnen förblir övermadrassen bra och rynker inte. Jag har placerat det ovanpå mitt monterade ark, men det kan också läggas under om det monterade arket är tillverkat av ett tunt tyg. Det är bara en investering, men jag kan varmt rekommendera det till alla med muskel- eller ledproblem för en lugnande avkoppling och värme i muskler och leder. För mig är denna produkt väl värt priset.

Storlek: Normal
Ett mysigt bo.
0 Gillar

Extraordinärt denna surmatela! Det gör sängen mjukare, varmare och bekvämare, och förutom att vakna upp, mer smärta! Jag rekommenderar det till alla er som på morgonen, åldern inte ordnar något av de fall som vi kunde göra, har några svårigheter att "utveckla" ... Ett ord: Magi!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.